No dzisiaj to już drugi..
I jeszcze podgryza metalowy stojak do płytek..I podrapała mnie, odbijając się pazurami! Akurat na samym środku pod szyją! Jak ja się teraz ludziom pokażę?

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
annette88 pisze:kalair pisze:annette88 pisze:
Ciężko brać tabletki na pusty żołądek, a na jedzenie nie mogłam patrzec.. Ale zaraz sobie zrobię
To coś zjedz i sobie weź. Jak naprawdę musisz. Bo ja czasem wytrzymuję.
staram sie brac jak najrzadziej, ale dzis to bylo okropne.. na razie przestało, ale jak dopadnie mnie na uczelni?
kalair pisze:
I jeszcze podgryza metalowy stojak do płytek..I podrapała mnie, odbijając się pazurami! Akurat na samym środku pod szyją! Jak ja się teraz ludziom pokażę?
Sihaja pisze:Czesc Mozaiki
Lepszego samopoczucia zycze....
Mnie tez dopadlo - dół + to samo, co Ciebie....
Do tego pada....
A moje kotki w domu.....Tesknie do nich. Dzisiaj bym sie pod kocyk polozyla, kotecki przytulila .....
trawa11 pisze:kalair pisze:
zaloz golf![]()
![]()
![]()
a nic nie widac ,zeby kicię coś bolalo![]()
![]()
![]()
Do kuwety chodzi normalnie![]()
wodę pije
kalair pisze:annette88 pisze:kalair pisze:annette88 pisze:
Ciężko brać tabletki na pusty żołądek, a na jedzenie nie mogłam patrzec.. Ale zaraz sobie zrobię
To coś zjedz i sobie weź. Jak naprawdę musisz. Bo ja czasem wytrzymuję.
staram sie brac jak najrzadziej, ale dzis to bylo okropne.. na razie przestało, ale jak dopadnie mnie na uczelni?
To tableteczki na zapas. Ale jak się ogólnie źle czujesz, to lepiej siedź w domu.
kalair pisze:trawa11 pisze:kalair pisze:
zaloz golf![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
wodę pije
Hmm..Siedzi teraz na kompie..ale zachowuje się zupełnie normalnie.Jak na nią.Raczej wszystko w normie. Ona zawsze była niejadkiem,ale po wczorajszym dniu byłam pewna,że zje,a tu nic. Ludzie,czemu mam takie dwa skrajne koty?!
Sihaja pisze:NO, w pracy siedze i zaraz umre....Jeszcz tyle godxin do tej trzeciej....
trawa11 pisze:kalair pisze:trawa11 pisze:kalair pisze:
zaloz golf![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
wodę pije
Hmm..Siedzi teraz na kompie..ale zachowuje się zupełnie normalnie.Jak na nią.Raczej wszystko w normie. Ona zawsze była niejadkiem,ale po wczorajszym dniu byłam pewna,że zje,a tu nic. Ludzie,czemu mam takie dwa skrajne koty?!
hm....
To moz eCi moją Bajcie dorzucę do kolekcji![]()
![]()
![]()
z nią też jest problem z jedzeniem![]()
![]()
annette88 pisze:Mela jest żarłokiem i jak nie je, to wiem że coś jest nie takale skoro Irys jest niejadkiem, to może ma tylko taki dzień
może chrupeczki sie znudziły ?
kalair pisze:annette88 pisze:Mela jest żarłokiem i jak nie je, to wiem że coś jest nie takale skoro Irys jest niejadkiem, to może ma tylko taki dzień
może chrupeczki sie znudziły ?
Miejmy nadzieję,że to przejdzie.
To jakby Lafinka tak zastrajkowała, to już bym na drugi dzień do weta leciała..
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 73 gości