Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
moś pisze:Hania, to tak jak mnie- te duszone koty
Hannah12 pisze:moś pisze:Hania, to tak jak mnie- te duszone koty
Jakie duszone ( czytałam i wiem) one nie są duszone one są wyraziście kochane
moś pisze:Hannah12 pisze:moś pisze:Hania, to tak jak mnie- te duszone koty
Jakie duszone ( czytałam i wiem) one nie są duszone one są wyraziście kochane
Nadzwyczaj wyraziscie , oczy im sie zrobily bardziej wyraziste z tego koffania
moś pisze:Ale one znowu takie samemusisz dawac juz podpisy na zawsze, nie ma rady, ja nie wyrobie
![]()
bryyy
mam gdzies podobne zdjecie. zamieszczoneskaskaNH pisze:moś pisze:Ale one znowu takie samemusisz dawac juz podpisy na zawsze, nie ma rady, ja nie wyrobie
![]()
bryyy
Mośka, a u okulisty to Ty kiedy byłaś ostatnio?![]()
Wcale nie takie same, fcale
Niunia jest bardziej beżowa, ma orzechowo-brązowe oczy, Kasia jest typową buro-szarą burasią, z wyraźnymi czarnymi pręgami
pluszak pisze:mam gdzies podobne zdjecie. zamieszczoneskaskaNH pisze:moś pisze:Ale one znowu takie samemusisz dawac juz podpisy na zawsze, nie ma rady, ja nie wyrobie
![]()
bryyy
Niunia jest bardziej beżowa, ma orzechowo-brązowe oczy, Kasia jest typową buro-szarą burasią, z wyraźnymi czarnymi pręgami
zamiescilam prędzejskaskaNH pisze:pluszak pisze:mam gdzies podobne zdjecie. zamieszczoneskaskaNH pisze:moś pisze:Ale one znowu takie samemusisz dawac juz podpisy na zawsze, nie ma rady, ja nie wyrobie
![]()
bryyy
Podobne do moich? A prawa autorskie wykupiła, że zamieszcza, hę?
tamta jakoś z 2003-2004 chyba...skaskaNH pisze:Pluszak, musiałam Cie wytropić - faktycznie też masz podduszane koty![]()
Ale moja fota dawniej zrobiona
Kociama pisze:Haniu Twoja Pysia ma strasznie cudny Pysio
Georg-inia pisze:
Niunia jest inna niż Kasia, a Kasia inna niż Niunia. Howgh. Ale jeśli Skaska ma jeszcze inne bure to się poddam.
Aha! a Kubuś jest srebrny? a Maciek w większości biały?...?
może za jakieś kilka... lat siem zorientuję ile ich i jakie
Użytkownicy przeglądający ten dział: mongi.bongi, Silverblue i 78 gości