maggia pisze:Witam w jubileuszowym wątku.
Witaj Madziu w Jubileuszowym wąteczku!

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kalair pisze:kothka pisze:kalair pisze:kothka pisze:kalair pisze:Widzisz Kothko,jeszcze kwiatuszki widzisz, a myślałaś, żeCię nie będzie.
Specjalnie na chwilę zeszłam z góry żeby zaglądnąć![]()
I dzień dobry za wczesne jak dla mnieOd 5 nie spię
Ojej! Od piątej?! A to czemu? Ja wprawdzie od wpół do piątej-potem trudno to spaniem nazwać...Ale leżę..![]()
Witaj bardzo poranna Kothko!![]()
Bo przed 5 nas mama tz obudzila z informacją, że jego siostra miała wypadek i trzeba po nią jechac. Więc ten się zerwał i pojechał, lae
okazalo się, że to raptem mały dzwonik był
Ale przywiózł ją do domu, a później zawiózł do pracy przed 6 i tym sposobem nie miałam jak się wyspać, bo mam jeszcze parę rzeczy do zrobienia, a skoro mam dzisiaj autobusami jeździć to o wiele więcej czasu potrzebuję na załatwienie wszystkiego
I dziękuję za Lafinkę na dobry początek dnia
Lafinka mam nadzieję sprawi, że dzień zły nie będzie!
Jak będziesz dźwigać karmę, o kotkach myśl!
Ojoj..to narobiła paniki..A musiał jechać po siostrę? Ehh...Naprawdę nie zazdroszczę. My jeszcze mamy względny spokój z teściem..do czasu pewnie..
kothka pisze:kalair pisze:kothka pisze:kalair pisze:kothka pisze:kalair pisze:Widzisz Kothko,jeszcze kwiatuszki widzisz, a myślałaś, żeCię nie będzie.
Specjalnie na chwilę zeszłam z góry żeby zaglądnąć![]()
I dzień dobry za wczesne jak dla mnieOd 5 nie spię
Ojej! Od piątej?! A to czemu? Ja wprawdzie od wpół do piątej-potem trudno to spaniem nazwać...Ale leżę..![]()
Witaj bardzo poranna Kothko!![]()
Bo przed 5 nas mama tz obudzila z informacją, że jego siostra miała wypadek i trzeba po nią jechac. Więc ten się zerwał i pojechał, lae
okazalo się, że to raptem mały dzwonik był
Ale przywiózł ją do domu, a później zawiózł do pracy przed 6 i tym sposobem nie miałam jak się wyspać, bo mam jeszcze parę rzeczy do zrobienia, a skoro mam dzisiaj autobusami jeździć to o wiele więcej czasu potrzebuję na załatwienie wszystkiego
I dziękuję za Lafinkę na dobry początek dnia
Lafinka mam nadzieję sprawi, że dzień zły nie będzie!
Jak będziesz dźwigać karmę, o kotkach myśl!
Ojoj..to narobiła paniki..A musiał jechać po siostrę? Ehh...Naprawdę nie zazdroszczę. My jeszcze mamy względny spokój z teściem..do czasu pewnie..
Jak na mój gust to nie musiał, bo samochód wygląda na sprawny, raptem trochę wgnieciony z przodu i bez rejestracjiAle już nim nie pojechała do pracy tylko ją zawiózł na 6 rano, a sam gdzies musiał do 7:30 przeczekać na mieście. Ale jak mówiłam pod tym względem mój TŻ jest dziwny
W sumie to niby to rozumiem, w końcu siostra to siotra, tylko szkoda, że w drugą stronę to nie działa
kalair pisze:
Ojejku..Słusznie,szkoda, że nie działa w obie strony..Ale takie relacje trudno zmienić.Chociaż próbować można. Byłoby łatwiej, gdybyście mieszkali osobno.
ewa74 pisze:Fanzoli to mało powiedziane, Kociamo. To jakaś tragedyja jest!![]()
Witajcie kreciaste
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 88 gości