Jakie one podobne do siebie, dopasowane kroweczki.No i duzy to faktycznie kawal kota

kociamko, za łatka niezmiernie i za ciebie tez

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
aga9955 pisze:Kurcze Iwku moja paczka tez juz powinna byc u Ciebie:(
Zapytaj o te witaminy to moze jak ja zamowie je u siebie to bedzie szybciej. Wazne to witamina B12 i witamina K czyli Vitacon. Jak nie mozna zamowic u Ciebie u weta to ja zamowie u siebie i Ci wysle. Niech to podaja. To wazne.
Dobrze ze łatus czuje sie dobrze:) Mam nadzieje ze Ty tez. A o Niespodzianke sie nie martw:) ma swoj domek nowy i piekne nowe zycie:)
Jutro niestety zapomni o Tobie i przestanie płakac:) nic sie nie boj:)![]()
Całuje Cie mocno Aga
ewung pisze:Niespodzianeczka pięknaDuży koto wygląda troszkę tak jakby chciał ją zjeść
A ja przez Ciebie Kociamo będę musiała mój banerek zmienić
MaryLux pisze:MrrrudobrryPawikiem z włosów nie ma się co przejmować (cha, cha, odezwała się ta, która się nie przejmuje
). Powiedz, jakie to witaminki, Inka powiedziała, że je wyczaruje
Kociama pisze:MaryLux pisze:MrrrudobrryPawikiem z włosów nie ma się co przejmować (cha, cha, odezwała się ta, która się nie przejmuje
Witaj Maryś![]()
No własnie ta co sie nie przejmuje![]()
Problem w tym Kochana że nie mam pojęcia co to za witaminki![]()
Wiesz wety tak zakrecone ze nie mozna sie dogadac![]()
Jeden zamawia drugi nie wie o co chodzi
zupełny brak organizacji
MaryLux pisze:Kociama pisze:MaryLux pisze:MrrrudobrryPawikiem z włosów nie ma się co przejmować (cha, cha, odezwała się ta, która się nie przejmuje
Witaj Maryś![]()
zupełny brak organizacji
Kurczę blade, to zapowiedz tym wetom, żeby się sprężyli, bo inaczej to ja z nimi pogadam. Ręcznie. Akurat mam trochę nierozładowanych nerwów
Kociama pisze:MaryLux pisze:Kociama pisze:MaryLux pisze:MrrrudobrryPawikiem z włosów nie ma się co przejmować (cha, cha, odezwała się ta, która się nie przejmuje
Witaj Maryś![]()
zupełny brak organizacji
Kurczę blade, to zapowiedz tym wetom, żeby się sprężyli, bo inaczej to ja z nimi pogadam. Ręcznie. Akurat mam trochę nierozładowanych nerwów
Nawet się nie zeźliłam, tylko jeszcze ten stres w związku z ojcem nie do końca odpuścił
Łomatkoa cóż sie tak zeźliłaś Marysiu?
Kociama pisze:Witajcie Kochani![]()
Dzisiaj nawet dobrze ,ja znowu niewyspana jestem
Łatuś puścił pawika po zjedzeniu trawy ale tylko klaczkami było,więc chyba nie ma co panikowaćtak myslę
Zaczynamy nowy dzionek
Pozdrawiamy serdecznie
trawa11 pisze:Kociama pisze:Witajcie Kochani![]()
Dzisiaj nawet dobrze ,ja znowu niewyspana jestem
Łatuś puścił pawika po zjedzeniu trawy ale tylko klaczkami było,więc chyba nie ma co panikowaćtak myslę
Zaczynamy nowy dzionek
Pozdrawiamy serdecznie
Witaj kociamko![]()
Dobrze,ze mnie Latek nie zjadł![]()
![]()
![]()
miłego dzionka
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 51 gości