Lalka to pewnie wazy teraz z 7 kg jak nic

i totez z ciekawosci pytam ile moze wazyc Lemek

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Etka pisze:pytam tak z ciekawosci bo obie mialysmy w tym samym czasie duze koty ze schronu ktore leczylysmy ( Lemur i Layla), byly wtedy ostro niedozywione.
Lalka to pewnie wazy teraz z 7 kg jak nic
i totez z ciekawosci pytam ile moze wazyc Lemek
Magija pisze:Lemek, ale Tys wyprzystojniał
bezzębny Lemurku Ty
AgaPap pisze:Magija pisze:Lemek, ale Tys wyprzystojniał
bezzębny Lemurku Ty
My sobie wypraszamy bezzębnego![]()
![]()
AgaPap pisze: Lemurek zachował całe 4 zęby- 2 górne kły i między nimi dwa takie maluteńkie ząbki - tyle dotychczas podpatrzyłam.
Ma teraz ksywke Kasownik
casica pisze:jak zaczęłam czytać, to aż się przeraziłam - jak dawno nie bylo żadnych wieści o Lemurku.
A wieści, teraz już całkiem niezłeA bez ząbków można żyć, Puti ma tylko jeden kieł po radykalnym zabiegu na ząbkach. Tylko mięsko musi mieć drobniej posiekane.
casica pisze:Agaw zeszłym roku, we wrzesniu się przeprowadziłam. Wstyd powiedzieć, ale połowę szafek w kuchni i kredens w salonie stoją puste
jakoś się nie składa
Więc doskonale rozumiem Twoje "rozbebłanie". Zreszta ja tak już mam, że jak trzeba zajmować się takimi pierdołasami to ja wolę się polożyć i poczytać
Nikt i nic chyba nie jest w stanie tego zmienić. A lenistwa swego, które pielęgnuję od dziecka będę bronić jak niepodległości, howghk!
Jednakowoż jak znajdziesz chwilkę, to podlicz swoje kociaste, bo juz sie pogubiłamI wygłaszcz je wszystkie
AgaPap pisze:Co do liczby moich kociastych to miałam najszczerszy zamiar zrobić listę ze zdjęciami, ale upload.miau mi nie działa - pokazuje sie biała strona, chociaz na dole pisze gotowe.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], kasiek1510, Paula05, puszatek i 105 gości