Anja pisze:Beata, wet zalecil dawanie Hill'sa S/D lub C/D zamiennie
Anju, sorry, dopiero teraz doczytalam

. Nie, wetka sugerowala najpierw s/d do rozpuszczenia krysztalow, a potem c/d. Kupilam wiec s/d, ale jak bylam u Katy to dostalam troszke Mefisiowego c/d "na sprobowanie" (wtedy juz bylo wiadomo, ze s/d to pfuj pfuj pfuj

).
Jak na razie dziala sposob z przetrzymaniem Eukanuby w pojemniku, w ktorym dotychczas byla trzymana poprzednia karma. No, na zachete dostaje kilka chrupek Nutry ale sama ladnie je Eukanube, i nawet nie wtrynia krowkom glowy do misek wiec jest dobrze

.
Jedyny problem to to, ze w 2 tygodnie po przejsciu z "suche ciagle w misce" na system "suche 3 razy dziennie" (Daisy 4 x dziennie, bo jako 4 posilek krowki dostaja mokre) jedza znacznie mniej niz do tej pory

. Najwiecej je Telma, ale tylko kolo 40 g dziennie (plus 1/2 tacki Animondy). Potem plasuje sie Daisy - kolo 30 g dziennie, Leeloo na szarym koncu (jak zje 20 g, to dobrze). Troche mnie to martwi, bo krowki maja dopiero ok. 8 miesiecy. Wczesniej w sumie schodzilo ok. 150g suchego dziennie, teraz co najwyzej 90g

.
Widac, ze przyzwyczaily sie do podjadania (wiem, niezdrowe)... Sama nie wiem, czy cos z tym robic???