Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
aga9955 pisze:Mam Iwku i jakies czopki mi dali Butapirazol czy jakos tak i musze sobie zakładac ....okropne a boli jak cholera jasna...ale to niestety nie jest pierwszy razwiec przejdzie
W poniedziałek i tak musze sie zwlec bo mam duzo pracy:( Ale Ty tez o siebie dbaj kochanie
Caluski
Kociama pisze:aga9955 pisze:Mam Iwku i jakies czopki mi dali Butapirazol czy jakos tak i musze sobie zakładac ....okropne a boli jak cholera jasna...ale to niestety nie jest pierwszy razwiec przejdzie
W poniedziałek i tak musze sie zwlec bo mam duzo pracy:( Ale Ty tez o siebie dbaj kochanie
Caluski
Własnie zjadłam normalny posiłek,bez bólu i mdłości
Kociama pisze: Własnie zjadłam normalny posiłek,bez bólu i mdłości
Zowisia pisze:Kociama pisze: Własnie zjadłam normalny posiłek,bez bólu i mdłości
Ufff jak sie ciesze ... za sarenki bardzo dziekuje, doczekalam sie ..
Niespodzianka slicznajaka ulga, ze idzie do dobrych ludzi.
Kociamo, to mi wyglada na chorobe wrzodowa, leczysz sie na to ??
sa jakies (nie)dobre leki na to, dosc latwo dostepne. Ale na pewno Twoi lekarze juz dzialaja.
Pozdrawiam i nie dawaj sie !! elektryk na pewno przyjdzie, chyba zna
Wasza sytuacje. Jakby sie spoznial to dzwon do skutku i juz.
usciski, zo
AniHili pisze:Witamy i myPodlaska grypa znaczy się.. Szpital w domu kurde się robi, a co gorsza moja młodsza wzięła się za leczenie wszystkich przy pomocy straszliwej mikstury mleko z czosnkiem itepe..Śmierdzi w całym domu
![]()
Na szczęście ja być zdrowa (póki co)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], Hana, mraucia i 52 gości