Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kristinbb pisze:Paulaa koty tuczysz???![]()
Paulaaa pisze:kristinbb pisze:Paulaa koty tuczysz???![]()
chyba dawno nie wiedziałaś Nikosia-chudego
kristinbb pisze:Paulaaa pisze:kristinbb pisze:Paulaa koty tuczysz???![]()
dawno....![]()
![]()
to pokaż dzisiejszego...![]()
Paulaaa pisze:kristinbb pisze:Paulaaa pisze:kristinbb pisze:Paulaa koty tuczysz???![]()
dawno....![]()
![]()
nie chce mi sie zdjęć zgraćprzejrzyj wątek a na pewno znajdziesz i nie tylko jego
kristinbb pisze:Paulaaa pisze:kristinbb pisze:Paulaaa pisze:kristinbb pisze:Paulaa koty tuczysz???![]()
dawno....![]()
![]()
nie chce mi sie zdjęć zgraćprzejrzyj wątek a na pewno znajdziesz i nie tylko jego
Ja pisałam o dzisiejszym, wczoraj wiem , jak wyglądał...![]()
Paulaaa pisze:kristinbb pisze:Paulaaa pisze:kristinbb pisze:Paulaaa pisze:kristinbb pisze:Paulaa koty tuczysz???![]()
dawno....![]()
![]()
dużo się nie zmienił
kristinbb pisze:Paulaaa pisze:kristinbb pisze:Paulaaa pisze:kristinbb pisze:Paulaaa pisze:kristinbb pisze:Paulaa koty tuczysz???![]()
dawno....![]()
![]()
dużo się nie zmienił
Niemożliwe...![]()
![]()
to po co go tuczysz???![]()
Paulaaa pisze:kristinbb pisze:Paulaaa pisze:kristinbb pisze:Paulaaa pisze:kristinbb pisze:Paulaaa pisze:kristinbb pisze:Paulaa koty tuczysz???![]()
dawno....![]()
![]()
dużo się nie zmienił
Niemożliwe...![]()
![]()
w jeden dzień nie przytuł a go tłucze od kiedy trafił do nas z schroniska ale nie chce przytyć![]()
Niko strasznie reaguje na dźwięk takiego czegoś 30 letniego do robienia koktajli chyba mu mięsko w tym mieszali i chyba kiedyś spał na gazetach/książkach bo potrafi na nia wejść gdy się ja czyta
kristinbb pisze:Paulaaa pisze:kristinbb pisze:Paulaaa pisze:kristinbb pisze:Paulaaa pisze:kristinbb pisze:Paulaaa pisze:kristinbb pisze:Paulaa koty tuczysz???![]()
dawno....![]()
![]()
dużo się nie zmienił
Niemożliwe...![]()
![]()
w jeden dzień nie przytuł a go tłucze od kiedy trafił do nas z schroniska ale nie chce przytyć![]()
Niko strasznie reaguje na dźwięk takiego czegoś 30 letniego do robienia koktajli chyba mu mięsko w tym mieszali i chyba kiedyś spał na gazetach/książkach bo potrafi na nia wejść gdy się ja czyta
O to ciekawe...
moje koty też nie lubią jak coś warczy...
spanie na gazetach, o Boże....
biedne te koty niektóre....![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: pibon, puszatek i 21 gości