catawba pisze:cassidy pisze:poproszę o zdjęcie albo linka do drapaka
dokładnie taki, tylko wygrany na licytacji
"taki", czyli jaki ??
Moderator: Estraven
catawba pisze:cassidy pisze:poproszę o zdjęcie albo linka do drapaka
cassidy pisze:catawba pisze:cassidy pisze:poproszę o zdjęcie albo linka do drapaka
"taki", czyli jaki ??
cassidy pisze:hmm.. tak sobie myślę, że skoro Songo tak się dobrze z Pokerem współpracuje.. to właściwie szkoda ich już rozdzielać
catawba pisze:cassidy pisze:hmm.. tak sobie myślę, że skoro Songo tak się dobrze z Pokerem współpracuje.. to właściwie szkoda ich już rozdzielać
a może ktoś weźmie Songo z Pokerem?![]()
ojciec mnie wydziedziczy jak nam się kociarnia tak szybko będzie powiększać. już ma o mnie opinię..![]()
bądź co bądź.. co pół roku nowy kot..![]()
ale serce mi pęknie..
a wymagania mam..![]()
cassidy pisze:catawba pisze:cassidy pisze:hmm.. tak sobie myślę, że skoro Songo tak się dobrze z Pokerem współpracuje.. to właściwie szkoda ich już rozdzielać
a może ktoś weźmie Songo z Pokerem?![]()
ojciec mnie wydziedziczy jak nam się kociarnia tak szybko będzie powiększać. już ma o mnie opinię..![]()
bądź co bądź.. co pół roku nowy kot..![]()
ale serce mi pęknie..
a wymagania mam..![]()
Pokera Łukasz nie wyda.. więc już się sprawa rozwiązała
Avian pisze:Witam powiększającą się gromadkę
Trzeba się przyzwyczaić do myśli, ze nie każdy stwór, któremu pomagamy może z nami zostać ... to przychodzi z czasem. Najgorzej jest przy pierwszym![]()
... ale ja nie wiem, czy oddam czarnego z rudymi uszami![]()
cassidy pisze:kolory drapaka są takie, jak na tej aukcji ?
czy można je zmienić ?
catawba pisze:cassidy pisze:kolory drapaka są takie, jak na tej aukcji ?
czy można je zmienić ?
kolor jest jeden. średnio mi pasuje do starego drapaka, ale powiedzmy, że to już szczegół
Użytkownicy przeglądający ten dział: Alfanel, MB&Ofelia, Meteorolog1, puszatek i 7 gości