Gadu-gadu mi siadło na amen, a ja nie umiem go naprawić

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ewung pisze:piękne wieści o psiczce, szybcutko znalazła domek
gorzej z pozostałymi, szok jak przeczytałam o tej kobiecie co cię popchneła,
stale trzymam kciuki za Ciebie i Łatka
Ściskam mocno Kociamko
aga9955 pisze:Kociamamo jak Łatus duzo pije i ładnie siooo robi to kroplowki nie sa potrzebne a on sobie odpocznie i Ty tez. Bardzo zle ze sie tak czujesz....biedulko...ja miałam wysłac jedzenie a leze w łozku zgieta grypa...tak mi wstydjutro sie zwleke i wysle do ciebie zarełko.
Kreatynina nie jest straszna...szkoda ze tym razem nie znamy mocznika. Ale to nic najwazniejsze ze Łatus je. Czy wet podejrzewa białaczke? a na jakiej podstawie? Ja Ciebie mocno pozdrawiam i całuje i miziaj Łatka. Bedzie dobrze....
Kociama pisze:aga9955 pisze:Kociamamo jak Łatus duzo pije i ładnie siooo robi to kroplowki nie sa potrzebne a on sobie odpocznie i Ty tez. Bardzo zle ze sie tak czujesz....biedulko...ja miałam wysłac jedzenie a leze w łozku zgieta grypa...tak mi wstydjutro sie zwleke i wysle do ciebie zarełko.
Kreatynina nie jest straszna...szkoda ze tym razem nie znamy mocznika. Ale to nic najwazniejsze ze Łatus je. Czy wet podejrzewa białaczke? a na jakiej podstawie? Ja Ciebie mocno pozdrawiam i całuje i miziaj Łatka. Bedzie dobrze....
Kochana lecz się,nie biegaj chora na pocztę
Dziekuję za ciepłe słowa![]()
Wet tak poprostu uznała że jak nerki siadaja to może z powodu białaczki![]()
Siedze i ryczę
niechaj mnie boli jeszcze mocniej aż do omdlenia,ale nichaj Łatuś wyzdrowieje![]()
Nie dam rady jeszcze się z nim żegnać na zawsze
Nie dam rady Kochani
Kociama pisze:Wet tak poprostu uznała że jak nerki siadaja to może z powodu białaczki![]()
Siedze i ryczę
niechaj mnie boli jeszcze mocniej aż do omdlenia,ale nichaj Łatuś wyzdrowieje![]()
Nie dam rady jeszcze się z nim żegnać na zawsze
Nie dam rady Kochani
Użytkownicy przeglądający ten dział: CatnipAnia i 51 gości