Mrrrrrrrrrrrrrrrrrrrruuuuuuuuuuuuuuuu
Inka
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Kociama pisze:Lemoniadko Kochana
Fotę psinki mam tylko jedną narazie,dopiero w poniedziałek ją obfocę dokładnie![]()
A Kicia już jest zamówiona do dobrego domku jak tylko Pani wróci z wczasów
Lemoniada pisze:Kociama pisze:Lemoniadko Kochana
Fotę psinki mam tylko jedną narazie,dopiero w poniedziałek ją obfocę dokładnie![]()
A Kicia już jest zamówiona do dobrego domku jak tylko Pani wróci z wczasów
Ooo, nareszcie jakiś pozytyw!To ja założę wątek na dogo z tym jednym zdjęciem na razie, ale to wieczorem. A na foty do allegro czekam
Iwonka, Ty działasz jak błyskawica
trawa11 pisze:Kociamko ,czym tę dziure w piecu zakleiłas![]()
![]()
![]()
Lomatko![]()
![]()
Kociama pisze:trawa11 pisze:Kociamko ,czym tę dziure w piecu zakleiłas![]()
![]()
![]()
Lomatko![]()
![]()
Nie dziurę w piecu tylko koło wlotu do komina wypadła dziura i był zły ciąg![]()
Więc dopasowałam kawałek cegły i zalepiłam ładnie papką z posikanego Kociego żwirku![]()
to jest bardzo dobre spoiwo
trawa11 pisze:Kociama pisze:trawa11 pisze:Kociamko ,czym tę dziure w piecu zakleiłas![]()
![]()
![]()
Lomatko![]()
![]()
Nie dziurę w piecu tylko koło wlotu do komina wypadła dziura i był zły ciąg![]()
Więc dopasowałam kawałek cegły i zalepiłam ładnie papką z posikanego Kociego żwirku![]()
no popatrz![]()
![]()
![]()
taki fajny darmowy klej masz![]()
![]()
![]()
można by zarobic na nim
Kociama pisze:trawa11 pisze:Kociama pisze:trawa11 pisze:Kociamko ,czym tę dziure w piecu zakleiłas![]()
![]()
![]()
Lomatko![]()
![]()
no popatrz![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
można by zarobic na nim
no bo najważniejsza kurde jest zaprawa
aga9955 pisze:Bardzo dobrze ze łatus sika i pije na potege:) tak ma byc:) A jezeli chodzi o wkłucia to mysle ze troche Twoja psychika i opory przed zrobieniem mu krzywdy a troche skora sie robi twarda. Zupełnie nie wiem na czym to polega ale mnie sie tez wydawało ze u Marchewki skora jakby sie grubsza robiła od kroplowek poskornych. Bedzie dobrze....jak sie dzisiaj łatek czuje kociamamo?
trawa11 pisze:Kociama pisze:trawa11 pisze:Kociama pisze:trawa11 pisze:Kociamko ,czym tę dziure w piecu zakleiłas![]()
![]()
![]()
Lomatko![]()
![]()
no popatrz![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
można by zarobic na nim
no bo najważniejsza kurde jest zaprawa
no i jak![]()
![]()
![]()