trzymaj sie Latku !
Gwiazdy + Maluchy
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
aga9955 pisze:Kochana Kociamamo koniecznie domagaj sie zeby zrobili pełna biochemie...kreatynina mocznik aspat alat i pełna morfologie, to naprawde wazne bo to ze mocznik jest wysoki o niczym nie swiadczy. Wzrost czasem jest spowodowany roznymi czynnikami. I mozna go spokojnie wypłukac. Wazna jest kreatynina i jej poziom. Łatek mnie zadziwia:))) daj mu jesc:) i ciesz sie jego dobrym samopoczuciem:) Czy on wymiotuje? czy zaobserwowałas jakies inne dolegliwosci .....zadziwia mnie taki wysoki mocznik i dobre samopoczucie u kota:) moze oni sie w tym labolatorium pomylili czy cos?:) jak je i nie wymiotuje to ja mysle ze bedzie dobrze. Zrob mu morfologie bo to tez dosc istotne zeby wiedziec czy nerki produkuja erytropoetyne i czy Łatek nia ma anemii. Dobrze byłoby złapac sioo do badania i zobaczyc czy jego nerki zageszczaja mocz. Ja mysle o Was cieplutko i ciesz sie z dobrego nastroju Łatka
aga9955 pisze:No to ja bym zrobiła grande w lecznicy....pobieraja opłate za pełne wyniki ...pawik ze sliny z kłakami to nic złego:) moze jeszcze stresik do tego i pawik gotowy. Szkoda ze łacio mało sika. Czy on dostaje jakis diuretyk np furosemid. Mocznik tez moze sie gromadzic w krwi obwodowej ze wzgledu na skapomocz. Dokładne wyniki badan pozwola tak naprawde okreslic stan pracy nerek Łacia. Sam mocznik to ciut za mało. Skoro nie ma anemii to znaczy ze nerki pracuja. Ze nie jest az tak zle. Bedzie dobrze:)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, CatnipAnia i 47 gości