Romanie, kupiles cos na Allegro?
Moze jakies dobre jedzonko?
Mru zainteresowany
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kalair pisze:Roman! Piękniejesz z dnia na dzień!![]()
![]()
A pilnuj tych grzejników,pilnuj,bo Duża faktycznie może nie usłyszeć!One mają ograniczony słuch jakby..
Kretki
kothka pisze:kalair pisze:Roman! Piękniejesz z dnia na dzień!![]()
![]()
A pilnuj tych grzejników,pilnuj,bo Duża faktycznie może nie usłyszeć!One mają ograniczony słuch jakby..
Kretki
Dziekuję Kretki![]()
One mają bardzo ograniczony słuch, nawet nie słysza wołania biednego koteczka. Tylko jak kotek coś broi, to słysza od razuDuzi są dziwni jednak
![]()
A ten ich komputer to już potrafię sam sobie włączyćI jak mi zimno to włączam, kładę się na nim i mnie podgrzewa
Romek
kalair pisze:kothka pisze:kalair pisze:Roman! Piękniejesz z dnia na dzień!![]()
![]()
Kretki
Dziekuję Kretki![]()
One mają bardzo ograniczony słuch, nawet nie słysza wołania biednego koteczka. Tylko jak kotek coś broi, to słysza od razuDuzi są dziwni jednak
![]()
A ten ich komputer to już potrafię sam sobie włączyćI jak mi zimno to włączam, kładę się na nim i mnie podgrzewa
Romek
Tiaaa..Bo one, te Duże, to mają słuch wyczulony tylko na niektóre rzeczy! A ciepły komputerek, to jest to!
Kretki
kothka pisze:
Ja mam wrażenie, że on się pogrzewa na laptopie
Nawet sam potrafi go sobie włączyć :lol:
kothka pisze:
Na allegro to Duża sprzedajeM. in. jedzonko i inne rzeczy dla kotów, ale dla mnie to już nie kupuje
Teraz wypróbowuje na mnie różne rzeczy - własnie planuje zakupić Orijena, a ja nawet nie wiem co to jest
Romek
Dorota pisze:kothka pisze:
Na allegro to Duża sprzedajeM. in. jedzonko i inne rzeczy dla kotów, ale dla mnie to już nie kupuje
Teraz wypróbowuje na mnie różne rzeczy - własnie planuje zakupić Orijena, a ja nawet nie wiem co to jest
Romek
Romanie,
to Ty w raju zyjesz!
Orijen to tez jedzonko!
Mru zazdraszczajacy
kothka pisze:Dorota pisze:kothka pisze:
Romek
Romanie,
to Ty w raju zyjesz!
Orijen to tez jedzonko!
Mru zazdraszczajacy
Ciekawe czy dobre jakieś![]()
Duża mówi, że jej się bardziej teraz opłaca kupować Orijena od importera niż Purinę na Allegro, bo to taniej
Za to z magazynu nic mi nie pozwala brać, a tam dużo fajnych rzeczy jest![]()
Wczoraj przyniosła kuwetę dla psówkto to widział psy w kuwecie? Niby to dla szczeniaków, ale mimo wszystko
I do tego jeszcze pieluchy są
Romek
Dorota pisze:![]()
Romanie, ja wlamalbym sie do magazynu![]()
Na koncie mam juz wlamanie sie do wora z sucha karma![]()
Mru zazdraszczajacy
PS Jakie pieluchy?
kothka pisze:kalair pisze:Roman! Piękniejesz z dnia na dzień!![]()
![]()
Kretki
Dziekuję Kretki![]()
![]()
Romek
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Hana, Majestic-12 [Bot] i 12 gości