wymarzony wariat

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lis 07, 2003 12:17 wymarzony wariat

dziś mój mąż przywiezie do domu miesięcznego wariata (tak o nim ktoś napisał w ogłoszeniu), nigdy nie miałam kota i nie wiem co powinnam dla niego przygotować. Chciałabym być dobrą panią ale nie mam doświadczenia z kotami. Proszę o rady.

monika bomert

Od: Pt lis 07, 2003 11:47

Post » Pt lis 07, 2003 12:23

Kurcze, to bardzo maly kotek 8O
Potrzebne jest jedzonko dla maluchow (jakiejs porzadnej firmy), sloiczki gerbera (indyk np.), serek bieluch. Maly sam je? Moze tez mleko dla kociat jezeli kocinka ma rzeczywiscie tylko miesiac.
Kuweta, zwirek, zabawki, termofor moze (chyba, ze kocio jest starszy).
Transporterek macie?
I namiary na najbizszego weta (na wszelki wypadek).
A tak wogole to witaj na forum :D
Monika & Ruda i Kropek. Za TM Bursztyn, Kocinka, Cykoria, Wodzik, Dyś i Zuzia..
Nasz wątek http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46 ... #p10850216

Monika

Od: Pt lut 22, 2002 12:49

Post » Pt lis 07, 2003 12:28 Re: wymarzony wariat

Duzo milosci i cierpliwosci :) .... reszta wyjdzie w praniu :) ... a w oczekiwaniu na kociaka mozesz poczytac troszke forum, zeby sie doksztalcic :) ...
Z podstawowej wyprawki to jakis transporterek, przenoska, kuwetka, jedzonko dla kociakow, choc ten jest jeszcze b. malutki wiec moze byc problem... tak ak napisala wyzej Monika gerberek, moze twarozek :) , jakis kocyk (lub cos zastepczego) na poslanie.

A tak na marginisie, strasznie mlodziutki ten kotek... powinien znaczenie pozniej oposcic mame...coc roznie to bywa ... Napisz wiecej :)

Milo cie powitac na forum, jak juz kocio sie u was rozgosci poopowiadaj jak wam razem i jak kicio, fotki takze mile widziane :)

ktosia

Od: Pon gru 02, 2002 18:29

Post » Pt lis 07, 2003 12:52

Witam, juz wszystko napisane. Ja pokazałabym kotka wetowi, żeby sprawdził czy wszystko w porządku.
Miętowy Obrazek Leon Obrazek

Anais

Od: Pon lis 03, 2003 12:37

Post » Pt lis 07, 2003 13:12

Witaj :D
Do weta koniecznie, zarejestrowac kiciucha, i ustalic program szczepien i odrobaczania :D

Inka

Od: Pon lut 10, 2003 2:29

Post » Pt lis 07, 2003 13:22

Witaj, wszystko zostalo powiedziane. Szkoda ze kotuszek w tak mlodym wieku opuszcza mamusie. :roll: No chyba ze mamusia opuscila kotuszka. :cry: Napisz cos wiecej na ten temat.

ara

Od: Czw sie 14, 2003 14:58