znów allegro - ale to juz chyba przesada....

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lis 06, 2003 10:08

To jest chyba jakis koszmar.... Nie wiem czy zgloszenie do weryfikacji cos da, czy w regulaminie jest cos na temat zakazu sprzedazy kocich futer :roll: ?

Mam ochote zalicytowac wysoko, wygrac te licytacje i wystawic osobie sprzedajacej negatywa na pol strony ! Pozniejsze usuniecie negatywa jest malo prawdopodobne ( o ile sie nie uzyje wulgarnych slow ) Wiele to nie pomoze, ale co wiecej mozna zrobic...

Pozdrawiam
Margarita

Margarita

Od: Sob cze 15, 2002 19:19

Post » Czw lis 06, 2003 11:55

Margarita pisze:Mam ochote zalicytowac wysoko, wygrac te licytacje i wystawic osobie sprzedajacej negatywa na pol strony !

Niewiele to da, bo gosciu pewnie negatywami sie srednio przejmie a ty mu kabze napchasz :( ... To juz lepiej napisac do tych co obecnie licytuja zeby zrezygnowali...

ktosia

Od: Pon gru 02, 2002 18:29

Post » Czw lis 06, 2003 13:48 wwwwwwwwwwwwrrrrrrrrrrr

Szczerze powiedziawszy - krew mnie z wściekłosci zalała.. Normalnie zabiłabym tego człowieka i jego ze skóry oprawiła.... :x :evil:
Alunia

Alunia

Od: Śro paź 22, 2003 14:50

Post » Czw lis 06, 2003 14:01

ktosia pisze:
Margarita pisze:Mam ochote zalicytowac wysoko, wygrac te licytacje i wystawic osobie sprzedajacej negatywa na pol strony !

Niewiele to da, bo gosciu pewnie negatywami sie srednio przejmie a ty mu kabze napchasz :( ... To juz lepiej napisac do tych co obecnie licytuja zeby zrezygnowali...

Nic mu nie napcha, przecież płacić mu nie będzie :twisted: Tylko jeśli chce cokolwiek poza tym na Allegro kupować/sprzedawać, to lepiej nie z własnego nicka (nazwiska, adresu - może i komputra). Mogą wtedy naświstać :twisted:
ObrazekObrazekObrazek
Panowie Kocurowie
"Poznasz siebie, poznając własnego kota." Konrad T. Lewandowski, "Widmowy kot"

PumaIM

Od: Pon sty 20, 2003 1:30

[poprzednia]