[*][*][*]
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Zowisia pisze:Malenstwo.
a co z ta trojko-dwojka ?? wciaz czekam na wiesci
zo
Tweety pisze:Kosma_shiva wiedziała już wcześniej, Asherek nie żyje, kochane rudziutkie słoneczko![]()
![]()
![]()
kosma_shiva pisze:Tweety pisze:Kosma_shiva wiedziała już wcześniej, Asherek nie żyje, kochane rudziutkie słoneczko![]()
![]()
![]()
ja głupia aż sie popłąkałam znowu. Ciezko jakoś znosze takie informacje...
Boli mnie, że niedawno on był zdrowy i nikomu nie przyszło do głowy, ze zachoruje.
Obwiniam się trochę, że przed twoim wyjazdem nie wziełam do tej pani nawet numeru telefonu. Przecież mogłam tam chodzic lub dzwonić. Wtedy nie dopuściłoby się do takiej sytuacji.....![]()
![]()
![]()
brak mi słów
kosma_shiva pisze:Tweety,
a Ty nie chcesz może jutro Pantery zamiast PUmy![]()
![]()
niewielka różnica.
Tylko Puma ściga z bandą a Pantera głoduje pod szafą.
Nie mam dla niej czasu...![]()
![]()
Złapałam ją i wytargałam z pawlacza. Trzymam ją teraz na kolanach - ona płaska jak placek.
Nie wiem co dalej z nia. Mam tylko transporter jeden taki zwykły, nie mieści się ona i kuweta...
Chociaz i tak przed moment posiusila sie jak ja do niego wsadzilam.
Odmawia jedzenia, picia tez.
nie wiem czy ją chcesz, jak byś ja chciała "przechowywać", ale i tak jej do jutra wieczora nie wypuszczę, żebyś ja chociaż zobaczyła, jaka ona piękna![]()
![]()
Tweety pisze:kosma_shiva pisze:Tweety,
![]()
niewielka różnica.
![]()
Złapałam ją i wytargałam z pawlacza. Trzymam ją teraz na kolanach - ona płaska jak placek.
Nie wiem co dalej z nia. Mam tylko transporter jeden taki zwykły, nie mieści się ona i kuweta...
nie wiem czy ją chcesz, jak byś ja chciała "przechowywać", ale i tak jej do jutra wieczora nie wypuszczę, żebyś ja chociaż zobaczyła, jaka ona piękna![]()
![]()
no to wezmę Panterę jak się ma socjalizować, będzie mieszkała w klateczce, żebym miała ja na oku. Jak ona do innych kotów, bo może zamieszkałaby z Rufinem. Jego na czas naszej nieobecności i w nocy tam przetrzymuję
kosma_shiva pisze:Tweety pisze:kosma_shiva pisze:Tweety,
![]()
niewielka różnica.
![]()
![]()
no to wezmę Panterę jak się ma socjalizować, będzie mieszkała w klateczce, żebym miała ja na oku. Jak ona do innych kotów, bo może zamieszkałaby z Rufinem. Jego na czas naszej nieobecności i w nocy tam przetrzymuję
hmm, pewności nie mam, ale jak ją posadziłam w koszyku, przyszła do niej Kasia, położyła się na niej i tak spały
A Rufin długo jeszcze będzie w klatce??
noemik pisze:cześć cioteczki. to my. znaczy córcie Lulu.
Dorwałyśmy się wreszcie do klawiatury, jak ta ciotka co nas tu trzyma, znaczy noemik, poszła po kakao do kuchni.
Rośniemy jak na drożdżach, ona mówi, że jesteśmy śliczne, prawie jak dwie krople wody. prawie.
byłyśmy dziś u pana doktora. na przeglądzie. dostałyśmy coś na życie wewnętrzne i zewnętrzne też. doktor powiedział, o ksero, a przecież jesteśmy inne.
pozdrawiamy ciocie.
a, tamta ciotka, ta od kakao, pożyczyła aparat. podobno będzie nam robić dużo zdjęć. o.
i ona nie pamięta, jak się nazywamy, podobna inna ciocia, kosma_shiva wymyśliła nam imiona. ciociu, napisz nam jakie.
to idziemy się bawić. pa.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 66 gości