Janiu, kicia dobrze trafiła. Ja bym się tam sama chętnie przeprowadziła:) Piękny dom, ogród. Dwóch rozsądnych synów (w tym maturzysta), kicia bardzo się podobała. Ja wprawdzie z pewną nieśmiałością patrzyłam na piękne skórzane fotele, ale powiedzieli, że fotele są dla ludzi (i dla kotów)
Ich poprzednia kotka nie była sterylizowana i 2 razy miała małe, żyła 13 lat. Ale po krótkim wyjaśnieniu dlaczego warto sterylizować byli jak najbardziej za. Na wszelki wypadek podpisałam umowę. Telefony wysyłam mailem.
Erin, na kotkowo napisała bardzo fajna pani ws Twojej Pumci.
Cyt.:
"szukam czarnego kota -plec obojetna.Mam domek z ogrodkiem, 3 dzieci.Kot
| nie ma byc zabawka dla dzieci a kolejnym domownikiem

"
I po mojej odpowiedzi napisała:
" Mielismy kotke ale jakis czas temu odeszla ...w domu smutno i pusto. Byla kocieciem wychodzacym a sasaidow ale nastepna bedzie tylko i wylacznie domowym kotkiem
| Mysle ze zdecydujemy sie na ta wysteryzlizowana. Posiada ksiazeczke
zdrowia?
| Tylko kotka przejac mozemy dopiero po 15 wrzesnia, gdyz od 11 mamy miec gosci a po co kotka stresowac wieksza iloscia ludzi..
Nie wiem czy pisalam ze nie mamy auta i transport do Lipna bylby mile
widziany?
Jak cos jeszcze powinnam napisac to prosze mnie uswiadomic

"
Ale oczywiście jest "ale" - pani mieszka w Lipnie, tj spory kawałek za W-wą w stronę Gdańska. Co o tym myślisz?
Dziś Tomasz oddał swoją białą kotkę. Przyjaciółce pani, która adoptowała oczkową Niunię od Szałwii. Tomaszowi dom się mega podobał, a nie jest łatwo go zadowolić
Więc został u niego tylko jeden czarnulek. Ale za to wynalazł wczoraj 5-cio tygodniowego malusia czarnulka, pojechał do P.Ani, do kompletu z jej butelkowym dzieciaczkiem....