Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
wydra pisze:dzisiaj to już mi za jedno - ... ale wczoraj to mnie to zabolało nieco, bo ja ani młodego, ani starego kota nie pragnę dodawać do mojego metrażu i zakocenia z zapsieniem (niektórzy byli i widzieli te "apartamenty"), a ciągle coś sobie znajdę, uprzejmie mi doniosą albo wypatrzę w kontekście "katastrofa z persiastymi"
Neigh pisze:No więc ja najoględniej jak potrafię. Jeśli ktoś się napalił na persiastego, bo mu się wydaje, że to będzie super sprawa mieć takiego milusia ( choćby na tymczasie) to bardzo proszę żeby przeczytał poniższe.
Byłam dziś u weta z dwoma zabranymi i tak:
- oba mają totalnego świerzba w uszach - min. 3 tygodnie oridermylu - który zniknął z rynku
- oba mają MASAKRĘ zamiast zębów. Tym samym zalecenie do badania krwi i jeśli tylko będzie można to KONIECZNY zabieg usuwania kaminia i hmm części zębów koszt ok. 180 zł
- Kotka ma dodatkowo zapalenie dolnej wargi - dostaje antybiotyk nazwy nie pamiętam
- Rudy oczy maskara - zakraplanie codziennie - wykaz kropli mam ( jak ) ktoś ciekawy
- do tego zapalenie gruczołu na ogoonie
No i clue programu kotka jest do reoperacji, bo ma przepuklnę po hmm noo kiepsko zrobionej sterylce.
O tym to będzie można pomyśleć za najwcześniej kilka miesięcy.
a. najpierw zęby
b. ile narkoz moze mieć kot w tym stanie???
Poza tym wychudzenie, kołtuny, robale itp
Pozytyw? Brak grzybicy:-)
aamms pisze:To ja to zaznaczę na czerwono..
Neigh pisze:No więc ja najoględniej jak potrafię. Jeśli ktoś się napalił na persiastego, bo mu się wydaje, że to będzie super sprawa mieć takiego milusia ( choćby na tymczasie) to bardzo proszę żeby przeczytał poniższe.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 16 gości