Ale tak nas stworzono, że my uczuciowe jesteśmy

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
marttha pisze:hej bardzo bym chciala takiego kociaczka...
truskawa144 pisze:AgaPap - W takim razie wybierajJa wezmę to co zostanie. Wole jak koty wybierają mnie a nie ja koty. Zwłaszcza,że u mnie to i tak tylko DT.
AgaPap pisze:truskawa144 pisze:AgaPap - W takim razie wybierajJa wezmę to co zostanie. Wole jak koty wybierają mnie a nie ja koty. Zwłaszcza,że u mnie to i tak tylko DT.
Ja mam takie samo zdanie, też wolałabym żeby mnie kot wybrał. Ale jak pisałam juz wcześniej mogę wziąć tylko koteczkę, a co będzie jak mnie wybierze kocurek?
![]()
aamms pisze:Na dzisiaj wiemy, że do Warszawy mają przyjechać:
- malagos - 1koty, dt..
- neigh - 1-2 koty, dt..
- ????? Lemoniada, Warszawa - 1 młody kot, dt
- wydra, Warszawa - 2 koty, dt
- wanda szostek z dogomanii - 1 kot na dt..
razem 5 - 7 kotów..
Bardzo proszę domki o potwierdzenie.. dzisiaj najpóźniej jutro w ciągu dnia..
Koty przyjadą w czwartek i będą do odbioru od wydry godzinach popołudniowych
(podajcie mi swoje dane i numery telefonów na pw, a ja podam numer telefonu i adres wydry)..
Edzina pisze:marttha pisze:hej bardzo bym chciala takiego kociaczka...
W Zielonej Gorze sa dwie czarne kotki. U mnie na pewno jest do oddania, u naamah nie wiadomo czy nie zostanie na stale. Jesli chcesz, to mozemy sie umowic i ja zobaczysz. Kotka jest juz wysterylizowana i dorosla. Przy odbieraniu kotki bedzie umowa do podpisania, wiec odbierac powinien na pewno ktos pelnoletni.
gimpus pisze:Chetnie przygarnelabym kota- czarnego- jest mi obojetne czy kot czy kotka jesli beda po zabiegach. W domu mam 3 dzieci, byla tez kotka dachowiec ale odeszla od nas ... ;( i w domu pusto....
aamms pisze:Teraz chciałam napisac tylko jedno..
Te kociska są potwornie zaniedbane, skołtunione, z kamieniem na zębach.. chude jak nieszczęście np. koteczka nr 10..
I w tej chwili wszystkie wymagają leczenia, i doprowadzenia do normalnego stanu..
I te które już przyjechały do domów tymczasowych i te, które jeszcze czekają u demi..
To nie są piękne, puchate kuleczki..
To są kupki kociego nieszczęścia, które trzeba wyprowadzić na koty..
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości