CO TEN MÓJ KOT WYPRAWIA????

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lis 03, 2003 11:42

Moja Lara ma w tej chwili 7 miesięcy i nie przechodzi jej nocne wtulanie się...
Nie ja jestem jednak jej ofiarą, tylko mój TŻ, który codziennie rano tłumaczy biednej Larze, że nie bardzo mu się to podoba. Lara wtula się w TŻ-ta ramię i ssie piżamę (piżama nie ma znaczenia...) ugniatając przy okazji łapkami :roll: . I tak jest co noc od kilku miesięcy :D .
Ja patrzę na to z zazdrością, bo do mnie nigdy nie przyszła pougniatać, possać piżamę do mokrości.... :evil:

Motylek

Od: Czw sie 21, 2003 19:29

Post » Pon lis 03, 2003 14:51

być może chodzi o zapach lanoliny, która podobno wydzielają i pachną karmiące kotki, a ktory to specyfik jest dodawany do wielu płynów do płukania.
koty uwielbiaja ten zapach nawet jak dorosna, więc mogę sobie wyobrazić tylko, jak stymulująco może to działac na takiego kociego niemowlaczka.

Olivia

Od: Czw mar 20, 2003 20:51

Post » Pon lis 03, 2003 19:22

Ay, Paczusiowi ssanie nie przechodzi do dzisiaj :oops: i trudno go upilnowac :( Chociaz stan jego uzebienia gorszy juz byc nie moze - ma 'sliczny' przodozgryz, zdaniem weta wlasnie z tego powodu :( Niestety, np. kiedy moj brat przyjezdza w odwiedziny, to nic juz kota nie oderwie od jego bluzy - i tu juz nie o lanoline chodzi, ale o kocie przywiazanie (ugniatanko funduje temu, za kim sie stesknil). :?
Ewelina i...
Obrazek

Kiara

Od: Nie mar 02, 2003 13:18

Post » Pon lis 03, 2003 22:12

Ja myślę, że to cały urok jak kotek mruczy na szyi nawet jeśli liże. Moje kociambry też tak robia. Simon mruczy i liże, panienki lubią mamlać, a Tusiu ponieważ zaczynają w nim buzować hormony a do tego zmienia uzębienie więc mnie podgryza. Jakos się wysypiam choć z przerwami :lol:

betix

Od: Pon sie 11, 2003 22:37

[poprzednia]