Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
skaskaNH pisze:Troche spoźniona, ale sie melduję, z kciukami za cała ekipę Bakterii, Wirusów i Szczypiorów
Benni pisze:Meldujemsiem.
I kciuki trzymam, choć nie wiem za co, dla kogo lub z jakiej okazji - nie doczytałam i nie mam na to czasu. Ale jeśli to akcja Femki to kciuki in blanco są.
Dobranoc.
Femka pisze:skaskaNH pisze:Troche spoźniona, ale sie melduję, z kciukami za cała ekipę Bakterii, Wirusów i Szczypiorów
a ja to pies?![]()
Monostra pisze:Femka pisze:skaskaNH pisze:Troche spoźniona, ale sie melduję, z kciukami za cała ekipę Bakterii, Wirusów i Szczypiorów
a ja to pies?![]()
Bryczór!
Pewnie możesz sobie wybrać, do której z tych kategorii chcesz należeć
skaskaNH pisze:No nie powiem, weesoło miałaś
Femka pisze:witaj Monostra
ja się z kotami nie bratam
nie cierpię zarazy
dzisiaj musiałam być w garniaku i szpilach, bo dwa ważne spotkania. A Bakterie, jak to kociaki: wodę wylały, kup narobiły, a najmniejszy biegunkę uznał za stosowne zademonstrować poza klatką (na chwilę wypuściłam,na czas sprzątania). Ponieważ w garniak całkiem niedawno zainwestowałam jak na mnie kwotę kosmiczną, więc się bałam za pierwszym użyciem uwalać go kupskiem. Więc niewiele myśląc, na czas sprzątania zamknęłam się w pokoju od wewnątrz, zdjęłam garniak i bluzkę i zabrałam się za konserwację powierzchni płaskich![]()
Bakterie powinny mnie po rękach całować za te poświęcenia.
Femka pisze:skaskaNH pisze:Troche spoźniona, ale sie melduję, z kciukami za cała ekipę Bakterii, Wirusów i Szczypiorów
a ja to pies?![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: puszatek, Silverblue i 10 gości