Świetna promocja RC

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob lis 01, 2003 20:51

Ja parę dni temu, kupując 2 kg RC, zauważyłam na półce puszki z kotkami, z logo RC. Żadnej informacji że to np. dodatek do karmy, bonus czy cóś :wink: Włozyłam też do koszyka, wyjęłam przy kasie, mówiąc "domyślam się, że to nic nie kosztuje". Panienka odrzekła "nie, nie, dobrze, że pani wzięła". Widziałam też plasikowe wiaderka, ale cokolwiek za duże, jak na mój metraż :wink:
Dla zainteresowanych Gdynian(ek): to w sklepie zoo w "Witawie" na Witominie. W żadnym innym, w którym sprzedają RC puszek, wiaderek czy miarek RC (wzięłam sobie przy poprzednim zakupie - też mnie panienka przy kasie pochwaliła :lol: ) nie widziałam.
Zdarzało mi sie widywać tego typu bonusy doklejone taśmą do opakowań RC (tylko tych droższych, jak np Sensitive), w sklepie zoo w gdynskim Geant, ale tam juz nie kupuje, od kiedy widzialam tam kotki :evil: . Poza tym jest tam drogo

ani

Od: Pon mar 10, 2003 23:31

Post » Sob lis 01, 2003 20:56

Dzieki Ani za info :)
Karme dla futrzakow kupuje juz tylko w jednym sklepie na Swietojanskiej bo tam nie sprzedaja kociat.

Izabela

Od: Nie cze 08, 2003 20:33

Post » Sob lis 01, 2003 21:23

W Toruniu rzecz jasna nigdzie nie widzialam :? Jakby ktos mial inne informacje, to nie przecze, bylabym wdzieczna :)
Ewelina i...
Obrazek

Kiara

Od: Nie mar 02, 2003 13:18

Post » Sob lis 01, 2003 21:24

Ella pisze:
Padme pisze:BTW - czy ktoś by się nie zamienił - mam nadmiarową niebieską puszkę z Royala z norwegiem - mylą mi się. Nie ma ktoś nadmiarowej z innym kotem, albo w innym kolorze?

Mam i chętnie wymienię :)
Persa na ...maincoona...jakkolwiek się to pisze :oops:
Norwegów na puszce nie było, niestety :(

No chyba, że to maine... po popiersiu od razu nie poznaję. Przy okazji zabiorę na spotkanie, albo przez Mr E sobie podamy?
...

Padme

Od: Pon lut 04, 2002 15:32

[poprzednia]