LUBELSKIE TYMCZASY-Proszę o zamknięcie wątku.

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Wto sie 19, 2008 13:10

Hej, jest chyba dom dla synka. Popatrzcie na tego linka, hm??
Pani ma się odezwac do kwiatkowej.

łodzianin, to znajomy, znajomej, który ma firmę baze w Łodiz i od czasu do czasu jeżdzi do Łodzi.

A moze kwiatkowa ma jakiegos studenta rodem z Łodzi lub okolic??
ObrazekAnda i koty Obrazek

Anda

Od: Pon lut 02, 2004 14:46

Post » Wto sie 19, 2008 13:40

Anda pisze:Hej, jest chyba dom dla synka. Popatrzcie na tego linka, hm??
Pani ma się odezwac do kwiatkowej.

łodzianin, to znajomy, znajomej, który ma firmę baze w Łodiz i od czasu do czasu jeżdzi do Łodzi.

A moze kwiatkowa ma jakiegos studenta rodem z Łodzi lub okolic??

Chiba nie ma :( Jesteśmy w stałym kontakcie i kombinujemy. I prosimy nadal o pomoc w transporcie
Salsa Nexus*PL & Calisi Salicat*PL
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46&t=158088
Stefan [*]
Henia [*]

oleska222

Od: Pon cze 09, 2008 14:20

Post » Wto sie 19, 2008 13:49

Dzięki Anda za zareklamowanie Synka! Rozstanie, czuję, będzie trudne i chciałabym dla niego jak najlepszy dom. Wychodzący akceptuję, bo on z takiego zabrany, byle nie blisko ulicy.

Synio po trudach weta zjadł bielucha i kurczaczka i śpi... :)

kwiatkowa

Od: Śro gru 07, 2005 0:12

Post » Wto sie 19, 2008 13:51

Transportu do Łodzi na razie nie ma... Ja tam jadę, ale na początku września. Cały czas zapytuję na gg, mam nadzieję, że ktoś się znajdzie.

kwiatkowa

Post » Wto sie 19, 2008 14:08

buuuuuuuuuu .......... :crying: :crying: :crying:

A zobaczcie znalazłam na dogo:

okolice Warszawy, Warszawa - Łódź, Warszawa - Lublin, Warszawa - Mrągowo - w weekendy - tanitka. - tylko kontaktu nie widze, hmm...zaraz jeszcze raz zajrzę

oraz na miau:

Warszawa - Lublin - Zamość - Lublin -Warszawa (koty w transporterkach; nieduże psy; weekendy) tel. 600892367 (czakirta)

a z warszawy już może by ktoś jechał do Łodzi.....

jeszcze szukać będę...
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Wto sie 19, 2008 14:20

a z tym Skarżyskiem też nie wypali?
Obrazek

magdaradek

Post » Wto sie 19, 2008 14:48

oleska ma pytac

kwiatkowa

Post » Wto sie 19, 2008 17:07

Wysłałam priva do Jury - na razie cisza. Może wieczorem się odezwie...

Aaaaaaaa :crying: :crying: :crying: No mnie zaraz coś trafi nornalnie! Przecież KTOŚ musi jeździć z Lublina do Łodzi! W Łodzi jest fajnie! Jest dużo ciuchów! Mam psa z Łodzi!!! #$^&&**^ :evil:
Stefan [*]
Henia [*]

oleska222

Post » Wto sie 19, 2008 18:52

Spokojnie, ktoś się znajdzie. To tylko kwestia czasu, zawsze prędzej czy później się znajduje...

kwiatkowa

Post » Wto sie 19, 2008 18:59

oleska222 pisze:Wysłałam priva do Jury - na razie cisza. Może wieczorem się odezwie...

Aaaaaaaa :crying: :crying: :crying: No mnie zaraz coś trafi nornalnie! Przecież KTOŚ musi jeździć z Lublina do Łodzi! W Łodzi jest fajnie! Jest dużo ciuchów! Mam psa z Łodzi!!! #$^&&**^ :evil:

Hehehehehe.....Oleska ;) Łódź jest paskudna, brzydka, szara :) ale ludzie są czasem tutaj fajni :)
Ja bardzo bardzo bardzo czekam na Soksika, no ale jeśli nie uda się w tym tygodniu, to pewnie w następnym.....fakt, że teraz byłoby lepiej, ale jeśli się nie uda, to przecież jakoś dam radę. Po prostu nie będę miałą aż tak dużo czasu na początku jego przybycia. Ale jeszcze będą dzieciaki. Oby tylko udało się przed rokiem szkolnym, bo trochę bym się bała zostawić dwa kociaki pierwszego dnia razem same na tyle godzin.
Więc pozostaje nadzieja, że zaraz, niedługo - transport się znajdzie :)

Abi73 - jak tam Soksik w ogóle? Co u niego? Może chciałąbyś mi coś przekazać na jego temat jeszcze :) może świeże fotki.
Och! Nie mogę się doczekać tego burego, pręgowanego futereczka i tych baranków na kolankach ;)
Obrazek

magdaradek

Post » Wto sie 19, 2008 21:04

magdaradek pisze:
oleska222 pisze:Wysłałam priva do Jury - na razie cisza. Może wieczorem się odezwie...

Hehehehehe.....Oleska ;) Łódź jest paskudna, brzydka, szara :) ale ludzie są czasem tutaj fajni :)
Ja bardzo bardzo bardzo czekam na Soksika, no ale jeśli nie uda się w tym tygodniu, to pewnie w następnym.....fakt, że teraz byłoby lepiej, ale jeśli się nie uda, to przecież jakoś dam radę. Po prostu nie będę miałą aż tak dużo czasu na początku jego przybycia. Ale jeszcze będą dzieciaki. Oby tylko udało się przed rokiem szkolnym, bo trochę bym się bała zostawić dwa kociaki pierwszego dnia razem same na tyle godzin.
Więc pozostaje nadzieja, że zaraz, niedługo - transport się znajdzie :)

Abi73 - jak tam Soksik w ogóle? Co u niego? Może chciałąbyś mi coś przekazać na jego temat jeszcze :) może świeże fotki.
Och! Nie mogę się doczekać tego burego, pręgowanego futereczka i tych baranków na kolankach ;)

Ja tu Łodź reklamuję, a Ty mi krecią robotę robisz... :wink:

To dobrze, że podchodzisz do tego na spokojnie, bo mnie juz tutaj szlag trafia... Po prostu źle sie złożyło - Kwiatkowa całkiem niedawno była w Łodzi - ja wtedy karmiłam maluchy u niej przez kilka dni, potem jej koleżanka tu była (tydzień temu chyba), no i wczoraj - znajomy znajomych jechał i na pewno by Soksa zabrał bo bardzo lubią koty...

Czekamy. :evil:
Stefan [*]
Henia [*]

oleska222

Post » Wto sie 19, 2008 22:17

No i wŁodzi była tez niedawno koleżanka moja i kwiatkowej GosiaW, ale na razie nie jedzie - dzwoniłam.
Ona ma tam tez szefa.
ObrazekAnda i koty Obrazek

Anda

Od: Pon lut 02, 2004 14:46

Post » Wto sie 19, 2008 23:21

Oooo, GosiaW :1luvu:

Ja jestem ciekawa co u Soksika. Abi??

kwiatkowa

Post » Śro sie 20, 2008 6:26

Oleska, ja wcale na spokojnie nie podchodzę. Co chwila sprawdzam, czy już coś wiadomo z transportem, hihihihihi ;)

Moje dzieciaki też na okrągło pytają:"A dzisiaj przyjedzie już Soksik?" - no i tak z dnia na dzień czekamy, czekamy......

ale przecież nie mamy wyjścia - jeśli transport się nie trafia, to musimy czekać dalej, chociaż strasznie nam zależy, żeby on przyjechał jak najszybciej...

a Skarżysko nie wypaliło....??

No więc czekamy........ :crying: :crying: :wink: :wink:
Obrazek

magdaradek

Post » Śro sie 20, 2008 7:32 Skarżysko-Kamienna

magdaradek pisze:a Skarżysko nie wypaliło....??

Napisałem do Oleski PW, odezwałem się na Gadu-Gadu i czekam na odpowiedź.
Pozdrawiam
Jura

Jura

Od: Wto lut 26, 2008 23:30

[poprzednia][następna]