Moderator: Estraven
dorcia44 pisze:ja to czułam ,od dłuższego czasu to czułam,zarzucam sobie że ją męcze bez sensu,że jestem nieudacznik ,że może gdyby wziął ja ktos inny ,ktos bardziej kasiasty mógłby zrobic więcej...obwiniam siebie i całuy zasrany świat ,św.Franciszka i tych wszystkich władnych w niebiosach...posraną hodowle ,tyle we mnie gniewu i żalu ,a przeciez wiem że nie mam racji
czego się nie dotkne wszystko spaprze ,trzeba odemnie zabrac Perłe poki ma jeszcze szanse,póki się za nia nie wziełam.
dorcia44 pisze:ja to czułam ,od dłuższego czasu to czułam,zarzucam sobie że ją męcze bez sensu,że jestem nieudacznik ,że może gdyby wziął ja ktos inny ,ktos bardziej kasiasty mógłby zrobic więcej...obwiniam siebie i całuy zasrany świat ,św.Franciszka i tych wszystkich władnych w niebiosach...posraną hodowle ,tyle we mnie gniewu i żalu ,a przeciez wiem że nie mam racji
dorcia44 pisze:czego się nie dotkne wszystko spaprze ,trzeba odemnie zabrac Perłe poki ma jeszcze szanse,póki się za nia nie wziełam.
Serniczek pisze:
Panie Boże! zbierz wszystkie dobre uczynki każdego z nas,policz wszystkie uratowane zwierzęta i spraw by Malta przeżyła.Nie zabieraj jej.O to prosżę..(..."proście a bedzie wam dane")
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, elmas, puszatek, Zeeni i 41 gości