PILNIE POSZUKUJE KOTKA!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw paź 23, 2003 19:18

To co napiszę to chyba bedzie pisane pod wpływem mojej "starości".
Biedny los wszystkich zwierząt jeżeli nasza młodzież jest tak głupia, nieodpowiedzialna i rostrzepana.
A poza tym tym to sądzę, że to jednak zwykła podpucha.
ObrazekObrazekObrazek

beva

Od: Nie maja 12, 2002 21:41

Post » Czw paź 23, 2003 20:18 Re: śmiechu warte!

kicia pisze:Nie wiem co w tym trudnego! miałam przez ostatnie kotka,Mizie. Której mama żyła na polach obok mojedo domu. z resztą maluchów. Mizia bardzo się zadomowiła jednego codziennie wieczorem bardzo głośno stukaa o okno i chciała wracac do matki tak więc ją często do niej zaprowadzałam.

Nie wiem, jak Wy, ale ja mam problemy ze zrozumieniem tego konkretnego słowa pisanego :roll: Pomijając wszystko inne.

Oberhexe

Od: Nie sie 18, 2002 21:34

Post » Czw paź 23, 2003 20:23 Re: śmiechu warte!

Oberhexe pisze:Nie wiem, jak Wy, ale ja mam problemy ze zrozumieniem tego konkretnego słowa pisanego :roll: Pomijając wszystko inne.

No widzisz, Megi, a potem młodziez mówi, ze dorośli ich nie rozumieją... :roll:

Skoro kicia juz ma kotka to może zamknijmy ten wątek i oszczędźmy sobie nerwów.

Kasia D.

Od: Sob maja 18, 2002 13:40

Post » Czw paź 23, 2003 20:23 Re: śmiechu warte!

Oberhexe pisze:Nie wiem, jak Wy, ale ja mam problemy ze zrozumieniem tego konkretnego słowa pisanego :roll: Pomijając wszystko inne.

No widzisz, Megi, a potem młodziez mówi, ze dorośli ich nie rozumieją... :roll: :wink:

Skoro kicia juz ma kotka to może zamknijmy ten wątek i oszczędźmy sobie nerwów.

Kasia D.

Od: Sob maja 18, 2002 13:40

Post » Czw paź 23, 2003 20:24

nie Ty jedna :-( i jak tu sie dziwic nieporozumieniom...
aktualny wątek viewtopic.php?f=46&t=221075
Urodziłam się zmęczona i żyję, żeby odpocząć.

zuza

Od: Sob lut 02, 2002 22:11

Post » Czw paź 23, 2003 20:26

Obrazek
Obrazek

ani

Od: Pon mar 10, 2003 23:31

Post » Czw paź 23, 2003 20:51

Ani - skąd taka ikonka????[/quote]

sara

Od: Pt lip 18, 2003 20:33

Post » Czw paź 23, 2003 21:21

Zadałam konkretne pytania z prośbą o konkretne odpowiedzi. I co uzyskałam? Totalny olew, brak odpowiedzi, odpowiedzi wymijające, nie na temat, wykrętne. Z mojej strony EOT.

Mam nadzieję, że na szczęście dla kota jednak go nie dostaniesz lub rodzice nie wyrażą zgody. Ot i tyle.

Myszka.xww

Od: Sob lip 20, 2002 18:09

Post » Pt paź 24, 2003 8:26

kiciu, ja mysle, ze powinnas jeszcze troche poczekac z nabyciem kociaka.. troche jeszcze poczytac, pobyc tu z nami na forum, a potem swiadomie i odpowiedzialnie zajac sie jakims stworzonkiem. Wiesz, wiedzy nigdy nie za wiele dlatego wlasnie miedzy innymi po to zostalo stworzone to forum. Ja mam znacznie wiecej lat niz Ty a caly czas dowiaduje sie tu czegos nowego, codziennie nabywam nowych doswiadczen. Kotek to wbrew obiegowej opini bardzo delikatne stworzonko i na prawde tylko umiejetna opieka moze zapewnic mu zdrowie i bezpieczenstwo (o milosci nie wspominam, bo domyslam sie, ze kochasz zwierzeta?). Czasami nawet to nie do konca gwarantuje sukces, ja mimo stawania na glowie ostatnio stracilam kochanego kotka. Poczekaj jeszcze troche z tą decyzją, pobądź tu, zadawaj nawet najglupsze i najprostsze pytania i uwaznie czytaj odpowiedzi. Kociak, ktory staje sie w pewnym momencie nasza rodzina zasluguje na wszystko co najlepsze i biorac go do siebie powinnas mu to wszystko zagwarantowac. Jak osoby z tego forum moga nie reagowac na Twoje wypowiedzi, kiedy mowisz, ze kotek bedzie kotkiem wychodzacym, a tym samym narazonym na wielkie niebezpieczenstwo kiedy tyle kotkow mimo najlepszej opieki i milosci umiera pozostawiajac w czlowieku ogromny bol i uczucie pustki... Jesteś fajną dziewczyna i mam nadzieje, ze z naszych wypowiedzi wyciagniesz odpowiednie wnioski :)
gdybys chciala pogadac z rowiesniczka to mam corke dokladnie w Twoim wieku, czesto jest dostepna na gg.
pozdrawiam, bea

bea

Od: Nie maja 04, 2003 19:55

[poprzednia]