Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mhmFri pisze:dzielny pluszak nie obawia się nawet zjeżonego mosia...czuwaj!
pluszak pisze:no kopciuchmoś pisze:pluszak pisze:lokomotywamoś pisze:Kicorek pisze:Ja bardziej, redaf świadkiem!Fri pisze:w tymczasowaniu żywczyków to jestem całkiem profesjonalna![]()
Resztki dowodów pałętają się jeszcze w mojej lodówce
Pijaczki
Że co
Fri pisze:nie widzołach!jako żywo, dzie???
Fri pisze:pluszak pisze:mos jak przestanie być wiecznie młody, to też będzie wiecznie żywygalla pisze:moś pisze:pluszak pisze:bo Ty jesteś tzw. jeszcze-młody-mośmoś pisze:Niepodobny, a fajka jest szlachetnym nalogiem, o
błą: ja jestem zawsze mlody moś
Moś to prawie jak Lenin, z tą różnicą, że Lenin był wiecznie żywy, a moś jest wiecznie młody
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
moś pisze:Fri pisze:pluszak pisze:mos jak przestanie być wiecznie młody, to też będzie wiecznie żywygalla pisze:moś pisze:pluszak pisze:bo Ty jesteś tzw. jeszcze-młody-mośmoś pisze:Niepodobny, a fajka jest szlachetnym nalogiem, o
Moś to prawie jak Lenin, z tą różnicą, że Lenin był wiecznie żywy, a moś jest wiecznie młody
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
HM...uznac to za komplementy![]()
Meg9 pisze:moś pisze:Fri pisze:pluszak pisze:mos jak przestanie być wiecznie młody, to też będzie wiecznie żywygalla pisze:moś pisze:pluszak pisze:bo Ty jesteś tzw. jeszcze-młody-mośmoś pisze:Niepodobny, a fajka jest szlachetnym nalogiem, o
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
nie sądzę![]()
widziałam gdzieś tu varię, w dodatku aktualną
chyba czas rzucić fochem
moś pisze:Meg9 pisze:moś pisze:Fri pisze:pluszak pisze:mos jak przestanie być wiecznie młody, to też będzie wiecznie żywygalla pisze:moś pisze:pluszak pisze:bo Ty jesteś tzw. jeszcze-młody-mośmoś pisze:Niepodobny, a fajka jest szlachetnym nalogiem, o
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
nie sądzę![]()