Dla Tiger, która pisze
Dziś 7-letni syn sąsiada przyniósł mi 4-tygoniowego może (amoże nawet nie ) umierającego kociaka ...
Kociczka - pierwszy miot okociła się i urodziłą 5 kociąt .....
Jedno podobno dopiero dziś poczuło się źle ..ale jak mi przynióśł to szmatka
Tyłek brudny i śmierdzący - więc biegunka musiała być ....
biegiem się ubrałam i do kliniki na Stefczyka ......wet zmierzył temperaturę - 32,5
Sznase są nikłe , ale kazałam ratować za wszelką cenę ....
został w szpitalu , w izolatce , w podgrzewanej klatce ..dostał dopalaczy, antybiotyk , p/zapalny - cały czas leży pod kroplówką .....
Wracając, obejrzałam resztę ......kociaki są wg mnie w średniej formie , pomimo , że tylko jeden z pozostłej czwórki nosi oznaki choroby - tzn . ten z kolei ma zaklejone oczka ......zapuściłam krople.......wydaje mi się , że ma też gorączkę .Mam synergal w domu - podzielę na jak najmn. częsci sie da i podam ....(nie mogę już z nim dziś pojechać do weta )
Kociaki wraz z matką żyją na dworze niestety ......ludzie są głupi i nieodpowiedzialni .... chmara dzieci , które męczą kociaki Powiedziałam już , że pomoge kociętom i za wszystko zapłacę ( ) , ale stawiam warunek , że po zaprzestaniu karmienia od razu zabieram kocicę na sterylkę ......Ta kocica - matka kociąt , to jest nota bene córka kotki , któą im kiedyś ukradłam i ciachnęłam , miszkałą u mnie kilka miesięcy , a potem znalazłam jej super domek u mojej przyjaciółki ....(może ktoś pamięta wątek Betty)
W kazdym bądź razie proszę o kciuki dla małego Stasia , bo chociaż szanse są nikłe to zawsze trzeba mieć nadzieję ....
Jakby ktoś zechciał coś wspomóc finansowo , to będę bardzo wdzięczna
Stasio jest podobny do Jacusia .jest biało - bury , i naprawdę śliczny .....fotek nie mam z wiadomych powodów - bardzo się śpieszyłam ....
Pozostałe kociaki to :
srebrno- biały
srebrny whiskasik
czarno-dymny pręgowany .
Wszystkie są śliczne , ale ile z nich wyżyje ....... - nie wiem ..
Dla niej (te kocięta nie są jedyne, koty, którym pomaga Tiger, liczy się na setki) wystawiam powyższy nowy magnesik (ok. 4,5cm na 4cm).
Aukcja niech potrwa do niedzieli 3.08 do godziny 22, ja zajmuję się wysyłką.
Zapraszam serdecznie!!