KotyIWONAC z Cz-owy-DOMKI STAŁE I TYMCZ. POTRZEBNE!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lip 24, 2008 13:10

U nas bez zmian-wczoraj maluchy u weta mała kropcia jednak grzybica, misia na szczęście nie obie dostały szczepionkę a kropcia dodatkowo tabletki i nacieranie płynem. Milutek też u weta trochę jeszcze spuchnięty dziś też do weta i jutro a w sobotę operacja ząbków. Może ktoś zna sposób żeby doba była dłuższa choć o dwie godzinki :?:
Dziewczynki dziękują Madzik za wpłatę na szczepienie i odrobaczanie-to szczęściary są Agatka i Jagódka naprawdę :lol: Jak tylko Milutek dojdzie do siebie po operacji to wszystkie naraz (12 sztuk :roll: ) odrobaczam bo to musi być równocześnie a potem po kolei w miarę posiadanych środków szczepimy się nie ma wyjścia nie chcę więcej epidemi w domu jesteśmy wykończeni :twisted:
Dzięki Alessandrze mamy też zapasik środków wzmacniających co wykorzystujemy. :lol:
Całujemy wszystkich
Tysiaczki bramiaczki piwniczaki czekają na swoją szansę :cry:
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

iwonac

Od: Śro sty 25, 2006 12:53

Post » Czw lip 24, 2008 15:20

no to ja jeszcze hopnę na odchodne :ok:

alessandra

Od: Pon maja 07, 2007 13:04

Post » Czw lip 24, 2008 18:56

I ja też podniosę :)

"Madzik"

Od: Czw kwi 26, 2007 9:53

Post » Pt lip 25, 2008 10:52

Bardzo proszę o ratunek dla kotów P .Uli ona nie da rady ma 81 lat jest bardzo źle.

iwonac

Post » Pon lip 28, 2008 9:30

witamy i hopamy w poniedziałek
a poniżej, dzieki pracy Amyszki, prośba, kto może do umieszczenia w podpisie:

Obrazek

a tutaj jest kod do bannerka:

http://forum.miau.pl/viewtopic.php?p=33 ... t=#3326006

jeszcze raz pieknie dziękuje , Amyszko :wink:

alessandra

Post » Pon lip 28, 2008 9:53

I ja jescze raz pięknie dziekuję Amyszce za bannerek :lol:
Milutek po operacji zniósł dzielnie dwa ząbki wyrwane reszta wyczyszczona. Tylko jak zwykle dlugo wychodzil z narkozy i kazał się cała noc trzymać w ramionach. Ale rano w niedzielę już doszedł do siebie. :)
Teraz w najgorszym stanie mała kropcia mocna ta grzybica u niej. I cala trójka Kalinka i maluchy mają biegunkę chyba jednak robaki nie całkiem je opuściły. Trudno będziemy dalej walczyć. Damy radę.
Tylko bezdomniaczków żal i nikt w mieście nie kwapi się do aktywnej pomocy. :(

iwonac

Post » Pon lip 28, 2008 10:03

Bardzo serdecznie dziekuje za wspaniały bannerek Amyszko
Może ktoś z cz-wy zauważy i pomoże tym biednym kociakom z Tysiąclecia.
Widzialam w sobotę Tynię z mały Burasiem ma bardzo silny katar koci. Czy ktoś pomoże. Tynia szczuplutka może dobry moment na sterylkę i zabranie obojga. Czy ktoś z cz-wy się zaangażuje tak jak w innych miastach. U mnie już naprawdę nie ma gdzie szpilki wcisnąć kocięta na tymczasie i moje koty chorują jestem caly dzień zajęta leczeniem zabiegami operacjami. Nie mam transportu i sił sama choruję. To za dużo jak na jedną samotną niemłodą osobę. Mogę teraz tylko zanosić jedzenie. Może tym razem ktoś naprawdę się zaangażuje. Mały wygląda bardzo źle.
I calkiem niedaleko P.Ula z gromadką czeka na skuteczną pomoc.

iwonac

Post » Czw lip 31, 2008 13:30

U futerek niestety bez zmian na lepsze-to znaczy Tynia i mały burasek czekają na pomoc, maly zakatarzony nie wiem tylko czy są oba czy już jeden zginął bo były identyczne i naraz widzę zawsze jednego i lichy bardzo Tynia szczupła,przychodzą też bure kocurki. Zanoszę im jedzenie One muszą znaleźć nowe miejsce.
P.Ula i jej kotki czekają na pomoc P.Ula sama nie da rady :cry:
Jeszcze raz zwracam się o pomoc dla tych kotków z Tysiąclecia na obszarze- linia tramwajowa ul.Worcella(gastronomik) i w stronę dekabrystów). Proszę aby ktoś się zaangażowal w cz-wie naprawdę. Tak niewiele brakuje aby pomóc Tyni i jej dzieciom zanim urodzą się nowe.
U mnie na osiedlu trochę się martwie bo mi znowu koty znikają i dwa dni nie ma kotki a była ZAWSZE. Czekam na pomoc ale nikt z cz-wy się nie zgłasza a Madzia Królewna narazie nie może jest chora i zajmuje się leczeniem tych kotków wcześniej zabranych aby mogly jechać do nowego domku. Borysek już pojechal i dołączy do niego Krzysiu po leczeniu i jeszcze dwa kotki z osiedla jeśli doczekają pomocy :cry:
Proszę wszystkich moich przyjaciół o pamięc o mnie i kotkach cz-wskich. Ja prawie do końca sierpnia nie będe miała dostępu do internetu chyba ,że gdzieś przypadkiem. Muszę się zając poważnie moim zdrowiem bo grozi mi ,że koty rzeczywiście zostaną same na tym świecie i kotkami domowymi całą 12-stką( na szczęście z nimi lepiej milutek dobrze zniósł operację, tylko maluchy kiepsko).
Proszę wszystkich jeszcze raz o ratunek dla kotków bezdomnych o których pisalam wcześniej zwlaszcza z cz-wy czy na prawdę nie ma tu ludzi o prawdziwych sercach i chęci skutecznego działania :?: Proszę o ratunek dla tych kotkó od dawna(dla kotków nie dla siebie )
Przypominam mój numer dzwońcie w sprawach kocich. 603395323 mam też domowy w razie potrzeby dłuższych rozmów.
TYNIA,BURASKI,PIWNICZAKI,BRAMIACZKI, OSIEDLACZKI CZEKAJĄ CZ-WO OTWÓRZ SWOJE SERCA). Niektóre z tych kotków mają już nawet miejsca w innych miastach tylko pomóżcie im do nich dotrzeć. Ja już nie wiem jak prosić.
Pozdrawiam wszystkich i zaczynam porządkowanie mojego życia i zdrowia. Mam nadzieję ,że pod koniec sierpnia kiedy będę mogła coś znów pisać na forum w sprawie kotków coś się zmieni na lepsze w tym mieście może zostaną uratowane przez jakiegoś dobrego człowieka. Oczywiście będę zanosić jedzenie ale teraz mogę tylko tyle. Jeszcze raz pozdrawiam wszystkich przyjaciół

iwonac

Post » Czw lip 31, 2008 13:34

Niektóre z tych kotków mają już nawet miejsca w innych miastach tylko pomóżcie im do nich dotrzeć. Ja już nie wiem jak prosić.

:?:

alessandra

Post » Czw lip 31, 2008 13:35

Niektóre z tych kotków mają już nawet miejsca w innych miastach tylko pomóżcie im do nich dotrzeć. Ja już nie wiem jak prosić.

nikt, zupełnie nikt nie może ?

alessandra

Post » Czw lip 31, 2008 14:14

:) :) :)Z całego serca dziękuję Bonia 7 za wspaniały prezent dla mojej kociej 12 domowej zostaną teraz zaszczepione i odrobaczone. Dziękuję ,dziękuję ,dziękuję.

iwonac

Post » Pt sie 01, 2008 9:19

no Bonia, co tam uknułaś, że na zielono Cie opisali? :lol: :wink:

alessandra

Post » Pt sie 01, 2008 15:12

chopsnę jeszcze pzred wyjściem :wink:

alessandra

Post » Pon sie 04, 2008 8:11

U mnie na osiedlu trochę się martwie bo mi znowu koty znikają i dwa dni nie ma kotki a była ZAWSZE. Czekam na pomoc ale nikt z cz-wy się nie zgłasza a Madzia Królewna narazie nie może jest chora i zajmuje się leczeniem tych kotków wcześniej zabranych aby mogly jechać do nowego domku. Borysek już pojechal i dołączy do niego Krzysiu po leczeniu i jeszcze dwa kotki z osiedla jeśli doczekają pomocy

nie wierze , ze nie ma nikogo na forum z tego swietego miasta, kto nie mógłby pomoc w łapankach i sterylkach bezdomniaczków?

alessandra

[poprzednia][następna]