Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Kicorek pisze:A redaf się jewszcze nie działkuje?
I nie straszyć dorot odpytywaniem, bo znó zniknie na całe lata!
ale pewnie masz w domu lepszy przykład do wzorowania się niż mośdorot pisze:moś pisze:nos akurat posiadam, dziekuje
oo pacz, ja też posiadam
pluszak pisze:oj, mosiek, wróci relaxed, to i awantury o ogon nie będziemoś pisze:pluszak pisze:no przeciez nie w mosiowie, to o co kaman?moś pisze:Fri pisze:bo się po cudzych szwendoli...
lepiej niech sie juz tam szwendoli
O zdjeciazresztą tego wąta dzieci nie czytają, to luz
głowa do góry i udawać, że się ma nos
o, KociareczkaKociareczka pisze:pluszak pisze:oj, mosiek, wróci relaxed, to i awantury o ogon nie będziemoś pisze:pluszak pisze:no przeciez nie w mosiowie, to o co kaman?moś pisze:Fri pisze:bo się po cudzych szwendoli...
pluszak pisze:o, KociareczkaKociareczka pisze:pluszak pisze:oj, mosiek, wróci relaxed, to i awantury o ogon nie będziemoś pisze:pluszak pisze:no przeciez nie w mosiowie, to o co kaman?moś pisze:Fri pisze:bo się po cudzych szwendoli...
lubisz czereśnie? a fasolkę szparagową?
wybrałam nie byle co, tylko takie z ogrodu co nie som żywczykiemmoś pisze:pluszak pisze:o, KociareczkaKociareczka pisze:pluszak pisze:oj, mosiek, wróci relaxed, to i awantury o ogon nie będziemoś pisze:pluszak pisze:no przeciez nie w mosiowie, to o co kaman?moś pisze:Fri pisze:bo się po cudzych szwendoli...
nie zagaduj dzieckabyle czym
pluszak pisze:wybrałam nie byle co, tylko takie z ogrodu co nie som żywczykiemmoś pisze:pluszak pisze:o, KociareczkaKociareczka pisze:pluszak pisze:oj, mosiek, wróci relaxed, to i awantury o ogon nie będziemoś pisze:pluszak pisze:no przeciez nie w mosiowie, to o co kaman?moś pisze:Fri pisze:bo się po cudzych szwendoli...
zjadłamKociareczka pisze:pluszak pisze:wybrałam nie byle co, tylko takie z ogrodu co nie som żywczykiemmoś pisze:pluszak pisze:o, KociareczkaKociareczka pisze:pluszak pisze:oj, mosiek, wróci relaxed, to i awantury o ogon nie będziemoś pisze:pluszak pisze:no przeciez nie w mosiowie, to o co kaman?moś pisze:Fri pisze:bo się po cudzych szwendoli...
to i todaaasz?
działkunagalla pisze:pluszak pisze:ladne?
ooo, Rudy z uszami.
Kogo Koć na wczasach wyrwała?
nie sciemniaj, juz jestes w ciązyolaxiss pisze:se zaznaczę![]()
baaaardzo interesujący wątek![]()
nadmieniam, że jestem pełnoletnia
pluszak pisze:nie sciemniaj, juz jestes w ciązyolaxiss pisze:se zaznaczę![]()
baaaardzo interesujący wątek![]()
nadmieniam, że jestem pełnoletnia
Użytkownicy przeglądający ten dział: pibon i 30 gości