Cmoczki przekazane! Ciocię też całują!

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
trawa11 pisze:przepraszam bardzo![]()
gdzie jest dla mnie dedykacja![]()
![]()
![]()
jak to moze byc![]()
Vice dostała
V V V też![]()
a V V![]()
![]()
![]()
co niektórzy poddani też
Czekoladka pisze:Pewnie, że wejdziesz, bo chudziutka jesteś.No i nareszcie znalazłam różową:
kalair pisze:Czekoladka pisze:Pewnie, że wejdziesz, bo chudziutka jesteś.No i nareszcie znalazłam różową:
Śliczna!
kalair pisze:trawa11 pisze:przepraszam bardzo![]()
![]()
![]()
jak to moze byc![]()
Vice dostała
V V V też![]()
a V V![]()
![]()
![]()
co niektórzy poddani też
Ojej..no masz racjęTrawciu..kajam się. Proszę-
Czekoladka pisze:kalair pisze:Czekoladka pisze:
No nie wiem.![]()
Z resztą trochę roboty przy nim jest, ale za to jak się go dobrze przyzwyczai do siebie to można zyskać przyjaciela, choć to ne to samo co kotek.
Robota?! Przy wężu? A jaka wg. Ciebie?![]()
To w porównaniu z kotem ideał czasowy!Oczywiście, jak chcesz go oswoić,trzeba mu poświęcać czas..
Trzeba pilnować temperatury, wilgotności, dawać do jedzenia mysie noworodki.A propos myszek, to są fajne zwierzątka, ale jednak mają zapaszek.
Przyzwycziłam się do tego zapaszku, tak mi go brakuje.
trawa11 pisze:kalair pisze:trawa11 pisze:przepraszam bardzo![]()
![]()
![]()
jak to moze byc![]()
Vice dostała
V V V też![]()
a V V![]()
![]()
![]()
co niektórzy poddani też
Ojej..no masz racjęTrawciu..kajam się. Proszę-
dziękuję![]()
i żeby mi to był oostani raz
kalair pisze:Czekoladka pisze:kalair pisze:Czekoladka pisze:
No nie wiem.![]()
Z resztą trochę roboty przy nim jest, ale za to jak się go dobrze przyzwyczai do siebie to można zyskać przyjaciela, choć to ne to samo co kotek.
To w porównaniu z kotem ideał czasowy!Oczywiście, jak chcesz go oswoić,trzeba mu poświęcać czas..
Trzeba pilnować temperatury, wilgotności, dawać do jedzenia mysie noworodki.A propos myszek, to są fajne zwierzątka, ale jednak mają zapaszek.
To żadna robota! Mój nie potrzebował specjalnych warunków,łaził po domu, i już.Węże są świetne!A karmić wiadomo, że trzeba! Jak każde.Myszki no..nie pachną..I to mimo sprzątania..
Czekoladka pisze:kalair pisze:Czekoladka pisze:kalair pisze:Czekoladka pisze:
No nie wiem.![]()
To żadna robota! Mój nie potrzebował specjalnych warunków,łaził po domu, i już.Węże są świetne!A karmić wiadomo, że trzeba! Jak każde.Myszki no..nie pachną..I to mimo sprzątania..
No może... Wolałabym drugiego kotka.![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Hana, puszatek, Silverblue i 29 gości