widzialam kilka wczesniejszych watkow o siusianiu tam gdzie nie trzeba ale nie do konca wiem jak mam sobie poradzic z moim problemem
Moja grubaska i chuda bardzo ladnie zlatwialy swoje potrzeby do kuwetki od kiedy zamieszkaly z nami. jakis czas temu dwa kociaki tak wariowaly w nocy i lataly nam po glowach ze zamknelam je w ubikacji (1,5m2) spedzily tam pol nocy a jak rano je wypuscilam to gruba przepieknie nalala mi na koldre
no i od tego momentu zaczelo sie czestsze znajdywanie mokrej koldry, wczoraj przy sprzataniu zobaczylam ze sobie tez nalala w kacie
nalala raz na torbe podrozna a dzisiaj mnie tak zapieklila ze szok.
spala sobie w lozku, bardzo wygodnie, rano wyglaskana, wymiziana jak paczek w masle...... chuda wstala przeciagnela sie i pobiegla do kuwetki. gruba za to przeciagnela sie siadla na rogu materaca w nogach i fundnela mi kaluze
rozumiem ze pierwszy raz gruba sie zezlila ze musiala siedziec w lazience
ale nie rozumiem dlaczego dzisiaj sie zlala
podejrzewam lenistwo i bardzo bym was prosila zebyscie albo mnie utwierdzili w przekonaniach albo nie wiem, dali mi jaies rady
w sobote jedziemy do weta na szczepienie takze przy okazji poprosze zeby ja zbadal.... bo moze sie przeziebila na tych plytkach w lazience....
ale biada jej jak nie bedzie chora bo takich zachowan raczej nie toleruje i mala dostanie lanie
sama nie wiem co mam robic
pomozcie
Bisou&Bijou