Witam!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt paź 17, 2003 18:59

Wita Falka z Falkotami :D

Miło, że do nas wpadłeś. Mam nadzieję, że na dłużej :ok:

Falka

Od: Pon lut 04, 2002 17:01

Post » Pt paź 17, 2003 19:30

Obróci się, obróci... Takiej atmosfery jak na forumowych spotkaniach nie ma w żadnym innym towarzystwie... wyobrażasz sobie: wszyscy jak te koty podchodzą, jedni się znają, inni nie, ci, co się nie znają, krążą, obwąchują się... kto jest kto... :wink: :lol: Z facetami nie ma problemu, dużo Was nie ma na forum, zawsze się jakoś odliczy... ale dziewczyn sporo... potem nawet Estraven ma problemy z ponazywaniem fotek :lol:
...

Padme

Od: Pon lut 04, 2002 15:32

Post » Pt paź 17, 2003 20:48

Robby pisze:Wlasnie!! Mak to jest sposob odbierania swiata - z reszta, tak samo jak koty. I podobnie - ludzie zakochane w Apple robia spotkania milostnikow "nadgryzionego jabluszka" :wink: Bynajmniej robilismy we Wroclawiu.

Z jednego takiego spotkania ( w Żywcu, I MacWarsztaty) przywiosłam moją truskaweczke, czyli różowego iMaczka :mrgreen:
Obrazek Obrazek

Macda

Od: Śro lut 20, 2002 12:01

Post » Pon paź 20, 2003 10:47

Macda pisze: Z jednego takiego spotkania ( w Żywcu, I MacWarsztaty) przywiosłam moją truskaweczke, czyli różowego iMaczka :mrgreen:

He he!! Pamietam - nawiet mam zdziecia - mowilasz ze przed tym to tylko PC uzywalas! :wink:
Losowal Pedros a Bebek asystowal :), szkoda ze Jurek zaprzestal ogolnopolskich spotkan zjrganizowywac - bylo celkiem fajnie...
From russia with Mac-Cats ;)

Robby

Od: Śro paź 15, 2003 10:49

Post » Pon paź 20, 2003 11:48

Witaj! :lol:
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Pon paź 20, 2003 12:31

Cześć :)

moni_citroni

Od: Czw sty 23, 2003 19:17

Post » Pon paź 20, 2003 12:31

Robby pisze:
Macda pisze: Z jednego takiego spotkania ( w Żywcu, I MacWarsztaty) przywiosłam moją truskaweczke, czyli różowego iMaczka :mrgreen:

He he!! Pamietam - nawiet mam zdziecia - mowilasz ze przed tym to tylko PC uzywalas! :wink:
Losowal Pedros a Bebek asystowal :), szkoda ze Jurek zaprzestal ogolnopolskich spotkan zjrganizowywac - bylo celkiem fajnie...

8O 8O 8O 8O
To ja Cie znam osobiście? :lol:
Ja naprawde wyglądam już inaczej niż na tych nietrafionych zdjęciach :twisted: :lol:
A co miałam używa- jak tylko PC tatuś w domu posiadał? Usamodzielniłam się i przeszłam na Słuszną Strone :lol:
Bosh jaki ten świat mały 8O :lol:
Obrazek Obrazek

Macda

Post » Pon paź 20, 2003 13:15

To ja Cie znam osobiście? :lol:
Ja naprawde wyglądam już inaczej niż na tych nietrafionych zdjęciach :twisted: :lol:
A co miałam używa- jak tylko PC tatuś w domu posiadał? Usamodzielniłam się i przeszłam na Słuszną Strone :lol:
Bosh jaki ten świat mały 8O :lol:

To fakt! ale z drugiej strony dosyc duzo ludzi bylo na pierwszych Mac Warsztatach - tak ze sie nie sposob wszystkich zapamietac :wink:
Ale wygrywajacych w loterije raczej sie pamieta :D
From russia with Mac-Cats ;)

Robby

Od: Śro paź 15, 2003 10:49

Post » Pon paź 20, 2003 20:42

Robby pisze:To fakt! ale z drugiej strony dosyc duzo ludzi bylo na pierwszych Mac Warsztatach - tak ze sie nie sposob wszystkich zapamietac :wink:
Ale wygrywajacych w loterije raczej sie pamieta :D

Po prostu opadła mi szczęka :lol:
Ja napewno bym sobie przypomniała jakbym zobaczyła! Mur-beton 8)
I pomyśleć, że ja tą loterie przypadkiem... :lol:
No jestem w szoku :lol:
Obrazek Obrazek

Macda

[poprzednia]