Burasek i koteczka z małymi błagają o ratunek!!! Częstochowa

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lip 28, 2008 10:17

Nowy banerek dla kotków :

Obrazek

Kod: Zaznacz cały
[url=http://tiny.pl/2f9p][img]http://upload.miau.pl/3/117455.gif[/img][/url]

Kod z ramki skopiować i wkleić do podpisu :ok:
ObrazekObrazek

amyszka

Od: Czw mar 22, 2007 14:26

Post » Pon lip 28, 2008 11:34

Zadne banerki mi się nie wyświetlają u nikogo :( czemu jak to naprawić proszęo radę.
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

iwonac

Od: Śro sty 25, 2006 12:53

Post » Pon lip 28, 2008 11:35

O wyświetliły się :)

iwonac

Post » Wto lip 29, 2008 10:58

sa, są tylko czasem miau nawala :wink:

alessandra

Od: Pon maja 07, 2007 13:04

Post » Wto lip 29, 2008 16:08

podnoszę
Obrazek Obrazek

Obrazek

asia_m

Od: Śro sie 23, 2006 13:01

Post » Śro lip 30, 2008 9:25

nie ma wieści, pewnie Iwonce, jak to przy kotach, coś tam wypadło, wiec napisze ja choć w skrócie, wieści, jakie dostałam od Iwonki, abyśmy byli na bieżąco :

Z wetem umówiłam się na 40 zł od łepka szczepienie + profender. (12 sztuk). Bo maluchy też muszą się odrobaczyć bo biegunke mają a jakoś innego rozwiązania nie widzę. Tylko maluchy może dopyszcznie zaniosę. A potem mają powtórkę szczepień 15.08.) i mamę Kalinke potem na grzybicę i maluchy na powtórkę. Rany kiedy one będą gotowe do adopcji te moje sierotki
Leki na grzybicę odbieram w tym tygodniu i odrobaczam zbiorowo
Próbuję też tym bezdomnym ale ciężko idzie bo nie ma innych chętnych.

alessandra

Post » Śro lip 30, 2008 21:58

podnoszę.
Obrazek Obrazek

Obrazek

asia_m

Od: Śro sie 23, 2006 13:01

Post » Czw lip 31, 2008 10:39

i hop!
ciepło, ciekawe, co tam z futerkami :roll:

alessandra

Post » Czw lip 31, 2008 13:27

U futerek niestety bez zmian na lepsze-to znaczy Tynia i mały burasek czekają na pomoc, maly zakatarzony nie wiem tylko czy są oba czy już jeden zginął bo były identyczne i naraz widzę zawsze jednego i lichy bardzo Tynia szczupła,przychodzą też bure kocurki. Zanoszę im jedzenie One muszą znaleźć nowe miejsce.
P.Ula i jej kotki czekają na pomoc P.Ula sama nie da rady :cry:
Jeszcze raz zwracam się o pomoc dla tych kotków z Tysiąclecia na obszarze- linia tramwajowa ul.Worcella(gastronomik) i w stronę dekabrystów). Proszę aby ktoś się zaangażowal w cz-wie naprawdę. Tak niewiele brakuje aby pomóc Tyni i jej dzieciom zanim urodzą się nowe.
U mnie na osiedlu trochę się martwie bo mi znowu koty znikają i dwa dni nie ma kotki a była ZAWSZE. Czekam na pomoc ale nikt z cz-wy się nie zgłasza a Madzia Królewna narazie nie może jest chora i zajmuje się leczeniem tych kotków wcześniej zabranych aby mogly jechać do nowego domku. Borysek już pojechal i dołączy do niego Krzysiu po leczeniu i jeszcze dwa kotki z osiedla jeśli doczekają pomocy :cry:
Proszę wszystkich moich przyjaciół o pamięc o mnie i kotkach cz-wskich. Ja prawie do końca sierpnia nie będe miała dostępu do internetu chyba ,że gdzieś przypadkiem. Muszę się zając poważnie moim zdrowiem bo grozi mi ,że koty rzeczywiście zostaną same na tym świecie i kotkami domowymi całą 12-stką( na szczęście z nimi lepiej milutek dobrze zniósł operację, tylko maluchy kiepsko).
Proszę wszystkich jeszcze raz o ratunek dla kotków bezdomnych o których pisalam wcześniej zwlaszcza z cz-wy czy na prawdę nie ma tu ludzi o prawdziwych sercach i chęci skutecznego działania :?: Proszę o ratunek dla tych kotkó od dawna(dla kotków nie dla siebie )
Przypominam mój numer dzwońcie w sprawach kocich. 603395323 mam też domowy w razie potrzeby dłuższych rozmów.
TYNIA,BURASKI,PIWNICZAKI,BRAMIACZKI, OSIEDLACZKI CZEKAJĄ CZ-WO OTWÓRZ SWOJE SERCA). Niektóre z tych kotków mają już nawet miejsca w innych miastach tylko pomóżcie im do nich dotrzeć. Ja już nie wiem jak prosić.
Pozdrawiam wszystkich i zaczynam porządkowanie mojego życia i zdrowia. Mam nadzieję ,że pod koniec sierpnia kiedy będę mogła coś znów pisać na forum w sprawie kotków coś się zmieni na lepsze w tym mieście może zostaną uratowane przez jakiegoś dobrego człowieka. Oczywiście będę zanosić jedzenie ale teraz mogę tylko tyle. Jeszcze raz pozdrawiam wszystkich przyjaciół

iwonac

Post » Czw lip 31, 2008 13:34

Niektóre z tych kotków mają już nawet miejsca w innych miastach tylko pomóżcie im do nich dotrzeć. Ja już nie wiem jak prosić.
ręce opadają :(
nie mam pomysłu, jak dotrzeć do ludzi stamtąd?

alessandra

Post » Pt sie 01, 2008 12:41

a dokąd jest potrzebny transport?
może przypominajcie się na wątku transportowym, teraz są wakacje więcej się jeździ..

trzymam kciuki!!!
Obrazek
Obrazek Obrazek

misiula

Od: Pt lip 27, 2007 9:47

Post » Pt sie 01, 2008 14:04

napisałam sms do Iwonki -zapytanie o trasę , potem zgłoszę na transportowym, może akurat ktoś bedzie jechał w świat?:roll:

alessandra

Post » Pon sie 04, 2008 8:19

rozmawiałam, obecnie to kwestia transportu i łapanek kotków na sterylki, lecz w tak świetym i wielkim mieście jakoś nie widac chetnych do pomocy mniejszych braciom, a organizacje prozwierzęce? czy sa tam w ogóle jakieś ?
pilnie potrzebna jest pomoc chorym maluszkom przy ul. Wolności 13

alessandra

Post » Pon sie 04, 2008 9:47

a jaki kierunek transportu? pytam bo robimy z TŻ weekendowe wypady i będę wtedy mieć to na uwadze
Obrazek
Obrazek Obrazek

misiula

Od: Pt lip 27, 2007 9:47

Post » Pon sie 04, 2008 10:46

misiulka, dziękuje w imieniu Iwonki, ale w tej chwili ze względu na jej sprawy zdrowotne, pomoc jest potrzebna tylko na miejscu (łapanki i transport do weta )-w Częstochowie, adopcji na razie nie ma, bardzo dziekuję za odzew- tyle wspaniałych osób jest poza tym miastem, natomiast jakoś nikogo w Częstochowie, czyzby miasto - widmo?

alessandra

[poprzednia][następna]