pluszak pisze:to może masz gdzieś brakujący dół?moś pisze:pluszak pisze:strategicznie jakos obcięty
Ale pamietamy, tzn ja
poszukam ale nie recze za siebie

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
pluszak pisze:to może masz gdzieś brakujący dół?moś pisze:pluszak pisze:strategicznie jakos obcięty
Ale pamietamy, tzn ja
hmmm.... hmmmm...moś pisze:pluszak pisze:to może masz gdzieś brakujący dół?moś pisze:pluszak pisze:strategicznie jakos obcięty
Ale pamietamy, tzn ja
poszukam ale nie recze za siebie![]()
nimoś pisze:Redaf mnie zabije![]()
W każdym razie nie szybko. Powolipluszak pisze:nimoś pisze:Redaf mnie zabije![]()
Kicorek pisze:W każdym razie nie szybko. Powolipluszak pisze:nimoś pisze:Redaf mnie zabije![]()
ano będzie...moś pisze:Kicorek pisze:W każdym razie nie szybko. Powolipluszak pisze:nimoś pisze:Redaf mnie zabije![]()
to bedzie torturowac
dało sie moś przerobić częsciowo w palme, da sie i we frędzlaFri pisze:za-tarasuje i we frędzla przerobi...
pierwsze kroki juz zrobione...Kicorek pisze:Będzie musiała mocno rozjaśnić
pluszak pisze:dało sie moś przerobić częsciowo w palme, da sie i we frędzlaFri pisze:za-tarasuje i we frędzla przerobi...
moś pisze:pluszak pisze:dało sie moś przerobić częsciowo w palme, da sie i we frędzlaFri pisze:za-tarasuje i we frędzla przerobi...
Pluszak, skad ty wiesz o zjeciu z palma
Meg9 pisze:moś pisze:pluszak pisze:dało sie moś przerobić częsciowo w palme, da sie i we frędzlaFri pisze:za-tarasuje i we frędzla przerobi...
Pluszak, skad ty wiesz o zjeciu z palma
nawet ja wiem o zdjęciu z palmą
całuski mośku![]()
coś tu się baaardzo anielsko zrobiło...
dorzucę jeszcze jednego, anielskiego dawidka
Użytkownicy przeglądający ten dział: Majestic-12 [Bot], pibon i 16 gości