malwina pisze:Na szczęście nie dajesz wiary tym oczywistym przesądom![]()
Jak ktoś jest słodki i uroczy to musowo wszystko wolno!
A pomnóż tę "słodkość i uroczość" razy cztery (to ja) to Ci, ani chybi, wyjdzie czterokrotnie więcej przyzwolenia na "WolnoNamWszystko"
Wniosek: nie masz jeszcze tak źle
no mnie to przeraża właśnie... co do tego, że mam tak dobrze to wiesz nie zapominaj, że u mnie są jeszcze dwie charakterne kobietki. Zwłaszcza Daisy jest przypadkiem wartym wspomnienia. Ona jest niesamowicie inteligentna albo chociaż sprytna pod kątem, co zrobić żeby jej było lepiej. No i dzięki temu nauczyła się jednej, jedynej komendy. Komenda brzmi "hop". Wystawiasz ręce mówisz "hop" i Mała Di wskakuje
Dzisiaj znowu burza, deszcz. Dzięki Qua przestaję się bać. To znaczy jak deszcz się zaczął kot siedział w oknie, pierwsze krople deszczu sprawiły, że bardzo szybko zajął z góry upatrzoną pozycje. A później ja sobie leżałam i chłopak przyszedł do mnie na moim boku dzielnie radząc sobie z burzą. Dobrze nam tak....
Swoją drogą mój brat ostatnio kupował sobie łóżko, z tej okazji dostałam nową kołdrę. Prosiłam o letnią, dostałam super, mega hiper kołdrę na zimę
edit:
Znalazłam fajne zdjęcie (stare), którego chyba jeszcze nie prezentowaliśmy:
niestety takie małe nie pokazuje w pełni artyzmu jakie widać na dużym. No ale takie jest trochę lepsze niż te miniaturki do powiększenia.

Miodzio!