Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mimw pisze:Ja ladnie prosze
myshka pisze:Wspaniałe wieści
skaskaNH pisze:Ale takie pierwsze szczeniacie miłosci bywają trwałe... nawet u facetów
redaf pisze:mimw pisze:Ja ladnie prosze
Na moje nudzenie, że niby ciotencje mnie do skały przykuły i się w kolejce ustawiły do dziobania wątroby jeśli nie będą mieć żadnego newsa otrzymałam SMS takiej treści
Napisz im, że zakochałem się we Frendzlu pierwszą szczeniacką miłością.
I teraz wczytuję się w artykuły o partnerskich relacjach między mężczyznami a kotami bez jaj
na razie biorę lekcje udeptywania u Victora, idzie mi "łe"Fri pisze:redaf pisze:mimw pisze:Ja ladnie prosze
Na moje nudzenie, że niby ciotencje mnie do skały przykuły i się w kolejce ustawiły do dziobania wątroby jeśli nie będą mieć żadnego newsa otrzymałam SMS takiej treści
Napisz im, że zakochałem się we Frendzlu pierwszą szczeniacką miłością.
I teraz wczytuję się w artykuły o partnerskich relacjach między mężczyznami a kotami bez jaj
no to kanał...
kolejny Uoś (nie mylić z moś) rozamorowany dokumentnie i na wpat zabój...
![]()
nic dziwnego, że potem pluszak musi na siebie zwracać uwagę ofertą udeptywania kapusty i mieszkaniosprzątania...
o, w mordęFri pisze:a to na pocieszenie i zaostrzenie apetytu sprawdź zaraz PW - wysyłam dzisiaj co obiecałam wczoraj, bo wieczorem transfer mi oklapł jak za wcześnie wyjęty z piekarnika Babsztyl Wielkanocny...
myshka pisze:Wspaniałe wieści
też mi jakoś podejrzanie pasujegalla pisze:A czy Babcia dająca zabawki z radości, że miejsce się zwalnia to redaf, dająca zabawki z radości, że taras wolny?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 19 gości