- sie slizgac
- rysowac
- podgryzac
- spac
- weszyc
- zlodziejowac
- palaszowac
- .......
mozna wpisywac dalej

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Dorota pisze:...bry... wszystkim!![]()
Ile dobrych wiadomosci!
Ja jeszcze nie umiem otwierac lodowki
Dorota pisze:Bede mial nowy blat na kuchennym stole.
Stary jest bardzo zniszczony i przykryty cerata.
Cerata sluzy do robienia fredzelkow. Z niej.
A co mozna zrobic z nowym blatem?
Mru pozbawiony pola do rozwoju artystycznego
[/i]
Dorota pisze:
Bazyl,
nie przejmuj sie. To samo przejdzie.
Nie jest zakazne.
Ze mnie kiedys Duza smiala sie, ze mam szczotke
do mycia butelek zamiast ogonka![]()
Mru pocieszajacy
Paulaaa pisze:jejuniu Mru a ja na meble nie wchodze![]()
Dorota pisze:Paulaaa pisze:jejuniu Mru a ja na meble nie wchodze![]()
Jak to nie wchodzisz?![]()
Mru zaskoczony
Paulaaa pisze:Dorota pisze:Paulaaa pisze:jejuniu Mru a ja na meble nie wchodze![]()
Mru zaskoczony
wiesz Mru jak byłem mały to byłem najprawdopodobniej u innych dużych i oni mmi nawet na łózko wejść nie pozwalalistrasznie krzyczeli
i teraz u tej dużej bałem się wchodzić gdzie kolwiek ale ona mi pozwoliła i wchodze na łózko krzesełka ale na stół się ciągle bojam choć duża się troszke z tego cieszy że nie ma tam kudełków
![]()
tosiula pisze:Paulaaa pisze:Dorota pisze:Paulaaa pisze:jejuniu Mru a ja na meble nie wchodze![]()
Mru zaskoczony
wiesz Mru jak byłem mały to byłem najprawdopodobniej u innych dużych i oni mmi nawet na łózko wejść nie pozwalalistrasznie krzyczeli
i teraz u tej dużej bałem się wchodzić gdzie kolwiek ale ona mi pozwoliła i wchodze na łózko krzesełka ale na stół się ciągle bojam choć duża się troszke z tego cieszy że nie ma tam kudełków
![]()
obiad bez kudełkówto przecież Dużej nie może smakować, musisz bardziej zadbać o dietę Dużej, a i czasem dobrze sprawdzić czy się prawidłowo odżywia
Toril
tosiula pisze:Paulaaa pisze:Dorota pisze:Paulaaa pisze:jejuniu Mru a ja na meble nie wchodze![]()
Mru zaskoczony
![]()
obiad bez kudełkówto przecież Dużej nie może smakować, musisz bardziej zadbać o dietę Dużej, a i czasem dobrze sprawdzić czy się prawidłowo odżywia
Toril
Dorota pisze:tosiula pisze:Paulaaa pisze:Dorota pisze:Paulaaa pisze:jejuniu Mru a ja na meble nie wchodze![]()
Mru zaskoczony
![]()
Toril
Slusznie!![]()
Przed chwila nawet sie nie zdziwilam, jak na kostce
masla (nówce nieśmiganej) znalazlam koci wlos.
Moze z noza, moze Mru byl pierwszy...
Duza od Mru
Paulaaa pisze:Dorota pisze:tosiula pisze:Paulaaa pisze:Dorota pisze:Paulaaa pisze:jejuniu Mru a ja na meble nie wchodze![]()
Mru zaskoczony
![]()
Toril
Slusznie!![]()
Przed chwila nawet sie nie zdziwilam, jak na kostce
masla (nówce nieśmiganej) znalazlam koci wlos.
Moze z noza, moze Mru byl pierwszy...
Duza od Mru
Dorotka a co myślałas że jesteś szybsza od Mru
Paulaaa pisze:jejuniu Mru a ja na meble nie wchodze![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: aania i 16 gości