pod wpływem redaf, jesliKicorek pisze:Do Fri.
ajkiu na chwile wysiadło?

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
pod wpływem redaf, jesliKicorek pisze:Do Fri.
ajkiu na chwile wysiadło?
Kicorek pisze:A po co sterczałaś za kratkami? Trzeba było włazić na wybieg
I dobrze, że nakrzyczeli.Fri pisze:Kicorek pisze:A po co sterczałaś za kratkami? Trzeba było włazić na wybieg
jak wylazłam na chwilę. to na mnie przez mikrofon nakrzyczeli...że bez kota i kompletu szczepień się pcham się...
człowiek czasowo i omyłkowo uznawany za tżeta uważał, że pokrętny przede wszystkim, może taki:gattara pisze:To w odpinanym biuście?
Pluszak, a ten Twój intelekt to jakiś taki wyższy czy pospolity jest?
Kicorek pisze:I dobrze, że nakrzyczeli.Fri pisze:Kicorek pisze:A po co sterczałaś za kratkami? Trzeba było włazić na wybieg
jak wylazłam na chwilę. to na mnie przez mikrofon nakrzyczeli...że bez kota i kompletu szczepień się pcham się...
O wybiegu między klatkami mówiłam, a nie o ringu, gdzie siedzą sędziowie
pluszak pisze:człowiek czasowo i omyłkowo uznawany za tżeta
to nie jaredaf pisze:pluszak pisze:człowiek czasowo i omyłkowo uznawany za tżeta
Uuuuuuu, niedobrze.
Pluszak w uczuciach jest niestały![]()
pluszak pisze:człowiek czasowo i omyłkowo uznawany za tżeta uważał, że pokrętny przede wszystkim, może taki:gattara pisze:To w odpinanym biuście?
pluszak pisze:człowiek czasowo i omyłkowo uznawany za tżeta uważał, że pokrętny przede wszystkim, może taki:gattara pisze:To w odpinanym biuście?
poproszę o PMFri pisze:Kicorek pisze:I dobrze, że nakrzyczeli.Fri pisze:Kicorek pisze:A po co sterczałaś za kratkami? Trzeba było włazić na wybieg
O wybiegu między klatkami mówiłam, a nie o ringu, gdzie siedzą sędziowie
ale zanim chycili za kapote i wyciepali - zdążyłam fotę szczelić pięknemu bielusieńkiemu orientowi ... i jemu nie mniej pięknemu Naręcznemu... :twisted:
Fri pisze:zanim chycili za kapote i wyciepali - zdążyłam fotę szczelić pięknemu bielusieńkiemu orientowi ... i jemu nie mniej pięknemu Naręcznemu... :twisted:
Raczej walory nie aż tak duże, jak tu pluszak próbuje nam wmówićredaf pisze:pluszak pisze:człowiek czasowo i omyłkowo uznawany za tżeta
Uuuuuuu, niedobrze.
pluszak pisze:to nie jaredaf pisze:pluszak pisze:człowiek czasowo i omyłkowo uznawany za tżeta
Uuuuuuu, niedobrze.
tamten byłredaf pisze:Sam widzisz, że ci mężczyzźni są przereklamowani.
Przynajmniej niektórzy
Kicorek pisze:Fri pisze:zanim chycili za kapote i wyciepali - zdążyłam fotę szczelić pięknemu bielusieńkiemu orientowi ... i jemu nie mniej pięknemu Naręcznemu... :twisted:dobrze, że mnie tam nie było, jeszcze byś krzyczała, że mnie znasz i miałabym przegwizdane
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 16 gości