Maryla pisze:. Ale kotkę wysterylizuj, posłuchaj bardziej doświadczonych.
nie sterylizuj.... pliiiiissssss

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Maryla pisze:. Ale kotkę wysterylizuj, posłuchaj bardziej doświadczonych.
timi pisze:Koniecznie muszę wstawić fotki moich panienek. Na razie wam je opiszę.
1. Pani domu - Kroha: wściekle rozpieszczona, prześliczna (dla mnie) i ma wspaniałe dzieci. Jest niebieska, pręgowana tygrysio - rex cornish,
2. Córka wyżej wymienionej Fredzia - czarna z białym o futerku z połyskiem jak krecik. Również rozpieszczona.
3. Ćpunka - mały byrtyjczyk lilak mniej rozpieszczona za to bardziej niezależna.
4. Dorcia - jawajka, równie pchajacego się na kolana kota jak żyję nie widziałem.
5. cudny dachowczyk jeszcze bez imienia bo dziecko nie może się zdecydować - mruczy jak traktor.
I oczywiście na punkcie wszystkich mam poważnego świra. Ulubione zjęcia moich kotów to ganianie się po schodach, podstępne zabieranie długopisów i karteczek, wyścigi do miseczek oraz pod kołdrę.
Moje kotki nie wychodzą z domu i nawet nie podchodzą do otwartych drzwi. Chyba czują się u mnie szczęśliwe.
drotka pisze: ps. a czy byłeś na ostatniej wystawie PZF w W-wie?
Olivia pisze:drotka pisze: ps. a czy byłeś na ostatniej wystawie PZF w W-wie?
był, byłprawie w pełnym składzie, tuż obok mnie.
chyba, że się tak Drotko w Oliwki oczy zapatrzyłaś, że nie zauważyłaś![]()
na stronie PZF-u jest galeria z wystawy i ślicznotki Timiego są
timi pisze:Oby tylko drowe były!
timi pisze:Wielkie dzięki zojka!
Kroszka juz pilnuje posłania jakie jej przygotowałem - w zasadzie przebywa tylko w trzech miejscach: w garderobie gdzie ma budkę, przy miseczkach lub na kaloryferze. Myje się co chwila a gruba jest jak balon. Myślę, że do piątku już będą maleństwa.
Oby tylko drowe były!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 55 gości