Jakie maleństwa biedne Czy naprawdę nikt nie może pomóc?
Mini[*]-22.10.2009r.nigdy Cię aniołku nie zapomnę. Bibi[*]-03.11.2009r.Małe,radosne słoneczko,bądź szczęśliwa. Lili[*]-06.11.2009r.Czekaj na mnie moja wesoła koteczko. Izzi[*]-07.11.2010r.Zasnęłaś o wiele za szybko.Przyjdę smyku do Ciebie,czekaj na mnie.
Tego trzeciego czy mógłby ktoś przetrzymać przez noc?? Nastepnego dnia go wezmę i będę udawać, że dalej są dwa . One i tak siedzą u Darii w pokoju a Tż tam rzadko zagląda.
Tylko, że za 2 tygodnie wyjeżdżam i wtedy trzeba będzie znalezc im nowy dom
no to chyba kotki znalazły dom na 2 tygodnie...
ale jeśli ktoś by był chętny na dom dłużej czasowy to mogę koty przewieść z Gdańska do Gniezna i do miast które są przejeżdzane pod drodze...wyjeźdzam jutro do rewy...20lipca mogę je zabrać jak co to dzwońcie na 787250814 albo wyślijcie eske
Wiecie co ja to się zaczynam zastanawiać nad tymi 2. Wszystko było by ok gdyby nie fakt, że one mają 3 tyg, a nie 1,5 m-ca .
To są kociaki, które wymagają opieki non stop, a o ile z jednym to jeszcze pójdę do pracy to z całą trójką już nie.
Tak dla mnie też one nie mają 1,5 miesiąca ... mój Gattuś jak go brałam miał 3 tygodnie i był większy... a burasia, która zawiozłam do Kasi jest największa z miotu..
Może ktoś może przygarnąć na troszkę koteczki!!?