Cos jeszcze dorzuce. Mam psiapsiolke tutaj w Belgii, tez polonistke zreszta, ktora maluje. Wystawia tez swoje obrazy i niedawno mowila mi, ze jak ktorys malarz potrzebuje forsy to maluje...koty

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
JoasiaS pisze:Monostra pisze:DTP się zgłasza.
Ja chyba śnię!Rano pisałam na pv Dorocie, że mam nawet koncepcję tej książki, ale musiałabym ją sama składać (a dawno wyszłam z wprawy), bo za skarby świata nie powierzę tego moim firmowym grafikom (piękny obraz szefowej mieliby po lekturze tego materiału!
![]()
).
Monostra, jeżeli naprawdę mogłabyś to złożyć do kupy, to wchodzę w ten interes - selekcja materiału i zdjęć to dla mnie pestka w tej sytuacji![]()
Joasia
Monostra pisze:JoasiaS pisze:Monostra pisze:DTP się zgłasza.
Ja chyba śnię!Rano pisałam na pv Dorocie, że mam nawet koncepcję tej książki, ale musiałabym ją sama składać (a dawno wyszłam z wprawy), bo za skarby świata nie powierzę tego moim firmowym grafikom (piękny obraz szefowej mieliby po lekturze tego materiału!
![]()
).
Monostra, jeżeli naprawdę mogłabyś to złożyć do kupy, to wchodzę w ten interes - selekcja materiału i zdjęć to dla mnie pestka w tej sytuacji![]()
Joasia
Jak najbardziej, sama przyjemność.
A drukować będziecie sami po nocach, żeby pracownicy nie widzieli?
JoasiaS pisze:Ja chyba śnię!Rano pisałam na pv Dorocie, że mam nawet koncepcję tej książki, ale musiałabym ją sama składać (a dawno wyszłam z wprawy), bo za skarby świata nie powierzę tego moim firmowym grafikom (piękny obraz szefowej mieliby po lekturze tego materiału!
:twisted: ).
Joasia
Monostra pisze:Monostra, jeżeli naprawdę mogłabyś to złożyć do kupy, to wchodzę w ten interes - selekcja materiału i zdjęć to dla mnie pestka w tej sytuacji![]()
Joasia
Chat pisze:Cos jeszcze dorzuce. Mam psiapsiolke tutaj w Belgii, tez polonistke zreszta, ktora maluje. Wystawia tez swoje obrazy i niedawno mowila mi, ze jak ktorys malarz potrzebuje forsy to maluje...kotyObraz jest sprzedany na 100%! A te Twoje fotki, ten pysio Froda i calej spolki, te historie - prawdziwe, nie jakies wymyslone - pojda jak cieple buleczki!
JoasiaS pisze: Jesteście wariatki, ale za to wszystkie w tej książce się znajdziecie![]()
![]()
![]()
Joasia
Dorota pisze:JoasiaS pisze: Jesteście wariatki, ale za to wszystkie w tej książce się znajdziecie![]()
![]()
![]()
Joasia
Ojej... Moglam uwazac na slowa...
ewar pisze:To do roboty!
amyszka pisze:Ja przypominam że zamówiłam pierwszy egzemplarz![]()
![]()
Owocnych wakacji...:ok:
![]()
![]()
i miziaki dla cudownych footerek
Użytkownicy przeglądający ten dział: Sigrid i 16 gości