Właśnie zjadłam pierś z kurczaka, do tego makaron i jakaś sałatka gotowa

Jeżeli chodzi o pierogi z jagodami, to moja babcia robi przepyszne! Te babcine nie mają tradycyjnego ciasta

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Czekoladka pisze:Co dziś zjecie/zjedliście na obiad?![]()
Ja pierogi jadłam. Niedobre. W innym sklepie kupowałam lepsze. Takie jak babcia robi.A te... Szkoda gadać.
Czekoladka pisze:Kto jeszcze pochwali się obiadem?
moś pisze:Nelly pisze:
Mam dziś ochotę na pracę, to trzeba wykorzystać i porobić co nieco w domciu![]()
.
HM....nigdy tego nie zrozumiem)
Nelly pisze:U mnie była zupka z fasolki, czyli szablu -baaardzo dobra i spagetii - którego nie jadłam. TZ zrobił bo on bardzo lubi, a ja niekiedy jeszcze zjem, ale jakoś przejadłam się już tym. Chyba swego czasu za często robił![]()
Nelly pisze:Kto wie, kto wie jeszcze dużo życia przed Tobą![]()
No nieraz tak mam, nie za często co prawda - nad czym niekiedy ubolewam - ale zdarza się. I wtedy muszę szybko i dużo, na zapas
Czekoladka pisze:[Ja bardzo lubię spagetti.
moś pisze:Nelly pisze:Kto wie, kto wie jeszcze dużo życia przed Tobą![]()
No nieraz tak mam, nie za często co prawda - nad czym niekiedy ubolewam - ale zdarza się. I wtedy muszę szybko i dużo, na zapas
z wiekiem coraz mniej mi sie chce
Nelly pisze:Czekoladka pisze:[Ja bardzo lubię spagetti.
To wpadnij do mnie jak będzie. Dam Ci swoją porcję.
A jest bardzo dobre, naprawdę. Mój mąż to mistrz w kuchni. Nigdy mu nie dorównam (nawet nie próbuję, bo i po co - tak jest wygodnie) bo ja nie lubię gotować, a on lubi. Lubi jeść i lubi gotować, ale nie byle było tylko mistrzostwo świata nieomal
Słowo. Tak się chwalę
no ale naprawdę mam powody
Czekoladka pisze:[Jak dobrze jest mieć takiego męża jak twój mąż.
Nelly pisze:moś pisze:Nelly pisze:Kto wie, kto wie jeszcze dużo życia przed Tobą![]()
z wiekiem coraz mniej mi sie chce
A to niestety norma. Powaga.
I to jeszcze we wszystkich dziedzinach
S p r o s t o w a n i e
Nie dotyczy to kotów
Użytkownicy przeglądający ten dział: CatnipAnia i 78 gości