PILNE!!(CZĘSTOCHOWA) MALTRETOWANA KOTKA (znowu kłopoty)

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pt lip 04, 2008 11:46 PILNE!!(CZĘSTOCHOWA) MALTRETOWANA KOTKA (znowu kłopoty)

PIĘKNA, BURA(BRĄZOWA)-WYSTERYLIZOWANA!! 4 lub 5-letnia KOTKA SZUKA DOMU.ZMARŁA JEJ WŁAŚCICIELKA, A SĄSIEDZI WYRZUCILI JA NA DWÓR. KOTKA ŻYłA NA OSIEDLOWYM RYNKU-TARGOWISKU, ALE KTOś WYRZąDZIł JEJ KRZYWDę(zostala pobita, straciła zęby, chyba była podpalona). MIMO TO KOTKA JEST NIESŁYCHANIE UFNA, IDZIE DO WSZYSTKICH, chce być tylko w pomieszczeniu, w którym są ludzie. Mam w domu 3 koty i nie mam już miejsca na te kicię(korzysta z kuwety)Zainteresowanych adopcją proszę o kontakt telefoniczny(034 3635813)lub mailowy elwira-zieba@o2.pl(mogę przesłać zdjęcia).
Obrazek
Ostatnio edytowano Wto wrz 30, 2008 13:18 przez elwira zięba, łącznie edytowano 7 razy

elwira zięba

Od: Pon maja 26, 2008 20:16

Post » Pt lip 04, 2008 13:18

Zdjecia wstaw tutaj - koniecznie!!! Domowy kot na ulicy :crying: !!!!!!!!!!!!!!
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Pt lip 04, 2008 14:55

Jezu...
Weź ją chociaż na tymczas do domu, będziemy szukać domku stałego! Wiem, że teraz wysyp kociaków, ale u mnie nawet stareńki kot z białaczką znalazł dom, więc domek dla kotuni się znajdzie na pewno!!
Obrazek

Magdziak

Od: Wto lut 07, 2006 13:14

Post » Pon lip 07, 2008 16:23 CHIAŁABYM

Łatwo powiedzieć weź ją do domu, a w domu 3 koty, pies i czworo ludzi...........

elwira zięba

Post » Pon lip 07, 2008 19:33

Wcale nie jest mi łatwo powiedzieć... przerabiałam takie sytuacje, jak jeszcze mieszkałam w Cżestochowie na 36 metrach, w mieszkaniu gdzie dodatkowo było biuro. Wiem, że jest ciężko- ale teraz nie znajdziesz chyba innego tymczasu w Częstochowie, bo wysyp kociaków :-(
Żal strasznie tej koteczki, bo ona tam umrze na dworze......
Proszę weź ją do siebie - pomogę ja ogłaszać...tylko tak mogę pomóc na te chwilę
Obrazek

Magdziak

Post » Pon lip 07, 2008 19:35

powielone
Obrazek

Magdziak

Post » Pt lip 18, 2008 13:32 pomocy

czekam na pomoc obiecaną, znalazłam dom tymczasowy, ale na krótko niestety

elwira zięba

Post » Sob lip 19, 2008 16:01

czekam na pomoc obiecaną, znalazłam dom tymczasowy, ale na krótko niestety

Oczywiście! Poprosze znajomą o zrobienie dla koteczki Allegro. Tylko bez żadnych zdjęć nie ma szans robić ogłoszenia.. Możecie zrobić i przesłać na maila?najlepiej na foranimals@foranimals.czest.pl
Szkoda, że ten dom z wczoraj nie wypalił... Dziękuję Wam za znalezienie tymczasu dla koteczki...
Obrazek

Magdziak

Post » Nie lip 20, 2008 19:47 szkoda

skąd wiesz o domu z wczoraj?kiedy ją wzięłam do domu okazało sie że ma wybite zęby i ślady po podrapaniach(podobno tłukły ją dzikie koty); szlag by trafił, ale jak to miał być dom do dupy to nie szkoda, to fajne zwierzę-ufne o dziwo, potrzebuje ciągle towarzystwa człowieka; mam nadzieję, że znajdę jej kogoś ludzkiego, bo inaczej nie wiem co z nią będzie. Zdjęcia wysyłam-daj znać czy doszły i czy ogłoszenie sie ukazało, dzięki.

elwira zięba

Post » Pon lip 21, 2008 7:47

skąd wiesz o domu z wczoraj?

Bo to ja dałam cynk dziewczynom z Fundacji o tej "waszej" biednej koteczce..
Dzis powinno pojawic sie allegro
Trzymam kciuki za kotunie!!!
Obrazek

Magdziak

Post » Pon lip 21, 2008 11:45

Elwira, mogłabyś jeszcze zrobić jakieś zdjęcia? To jedno jest malutkie i właściwie tylko to w łóżeczku moim zdaniem się nadaje
Możesz mi przesłać w oryginalnych wielkościach - ja już sobie je pomniejsze. Daję Ci namiar na moja skrzynke: m.steclik@isukces.com
Do kiedy koteczka ma zapewniony tymczas??
Acha nazwałam ją Madzia, bo tak się wysłane pliki nazywały. Czy kicia ma właśnie tak na imię?
Allegro dla koteczki:
http://allegro.pl/show_item.php?item=404459591
Obrazek

Magdziak

Post » Wto lip 22, 2008 11:18 imię

Nie nie nazywa sie madzia, ja mówię na nią Bunia-bo tak kiedyś powiedziałam , a ona zareagowała i tak zostało.Ale dla dobra sprawy może być i madzią. Zdjęcia tak tak po prostu podpisałam; tymczas mam do połowy sierpnia-wzięła ją dziewczyna, która mieszka w wynajmowanym mieszkaniu i kiedy wrócą gospodarze musi ją "usunąć"; wyślę j wszystkie zdjęcia jakie mam(3). Nie mam aparatu ani telefonu z aparatem, więc tylko te trzy mam do dyspozycji.Jeśli możesz, masz czas i znasz inne portale tego typu na których można by umieścić ogłoszenie o tej kici to umieść je proszę, bo ja nie jestem w tym zbyt biegła.Dzięki.

elwira zięba

Post » Czw lip 24, 2008 9:41

Zdjęcia doszły, ale jednak to które jest wstawione na Allegro jest najładniejsze - więc nie będzie zmian w ogłoszeniu. Niestety również nie znam się na ogłoszeniach w necie. Allegro wystawiła moja przyjaciółka, i tylko tak zawsze wystawiam swoje "tymczasy".
Może ktoś tu zrobić ogłoszenia na innych portalach???? SPRAWA PILNA!!
Obrazek

Magdziak

Post » Czw lip 24, 2008 14:58 O JEJKU

martwię się o to zwierzę, bo jakoś nie jest rozchwytywana i co z nią będzie?

elwira zięba

Post » Czw lip 24, 2008 17:12

Nie wiem czemu nikt tu nie zagląda oprócz mnie i elwiry .... a pomoc potrzebna już na tę chwilę :(
Lipiec sie kończy - koteczka nie może wrócić na ulicę!!
Prosimy chociaż o inny dom tymczasowy.....
Elwira - w tej chwili jest masa kociaków i dlatego dorosłe koty trudniej znajdują domy...ech... Wierz mi, że na każdego kota czeka dom, tylko czasem to trwa...
Na pokrzepienia twojego serca, zobacz:
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=69289&postdays=0&postorder=asc&start=0
Kot wydawałoby się nieadopcyjny...zobacz do jakiego domu trafił...

Bunia znajdzie dom, na pewno!!
Obrazek

Magdziak

[następna]