Czekoladka pisze:Cinnamoncat pisze:Ja jestemWłaśnie wróciłam ze spaceru i mnie okropaśnie nogi bolą
Usiądź przed komputerem i zrelaksuj się.
Właśnie tak zrobię

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Czekoladka pisze:Cinnamoncat pisze:Ja jestemWłaśnie wróciłam ze spaceru i mnie okropaśnie nogi bolą
Usiądź przed komputerem i zrelaksuj się.
Czekoladka pisze:U nas nudy.
Cinnamoncat pisze:Czekoladka pisze:U nas nudy.
U nas też. 58 rudzielców na forum i nikt nie zagląda do wątku
Sihaja pisze:Poza tym oglądałam pogodę na jutro - ma cały dzień padać....
kalair pisze:Kochane,wy się nic nie przejmujcie,bo szylkretek jest full, a w wątku szylkretkowym są chyba.... 3 osoby,które je mają!![]()
![]()
Reszta to tylko miłośnicy
Cinnamoncat pisze:kalair pisze:Kochane,wy się nic nie przejmujcie,bo szylkretek jest full, a w wątku szylkretkowym są chyba.... 3 osoby,które je mają!![]()
![]()
To tak samo tutajAle szylkretek jest chyba trochę więcej w szylkretkowym wątku ... Tylko trzy?
kalair pisze:Cinnamoncat pisze:kalair pisze:Kochane,wy się nic nie przejmujcie,bo szylkretek jest full, a w wątku szylkretkowym są chyba.... 3 osoby,które je mają!![]()
![]()
To tak samo tutajAle szylkretek jest chyba trochę więcej w szylkretkowym wątku ... Tylko trzy?
Wiesz mi, do wątku zaglądają tylko dwie Duże i Duży-jeden- od Kretki
Cinnamoncat pisze:kalair pisze:Cinnamoncat pisze:kalair pisze:Kochane,wy się nic nie przejmujcie,bo szylkretek jest full, a w wątku szylkretkowym są chyba.... 3 osoby,które je mają!![]()
![]()
Wiesz mi, do wątku zaglądają tylko dwie Duże i Duży-jeden- od Kretki
Zaglądam do szylkretek często i muszę przyznać, że wątek pędzi w błyskawicznym tempie (szczególnie jak pisze w nim tylko kilka osób ).
Cinnamoncat pisze:Chętnie... tylko boje się, że jak jutro włączę komputer i otworzę wątek, to będzie 15 stron więcej. Nim to przeczytam dojdzie kolejne 5
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 50 gości