Schronisko w Sopocie

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro paź 08, 2003 10:03 Schronisko w Sopocie

Mam pytanie:
czy jest ktoś zorientowany w nastepującej sprawie:
- cz w/w schronisko przyjmie parę rzeczy tj:kawałek wykładziny(może do kociarni jeśli tam jest),chodnik(tez do kociarni),kilka starych ręczników i troche karmy?
Pytam się gdyz wiem iz np.gdyńskie chce tylko pieniądze.Jeśli by ktos wiedział iz sopockie schronisko też by tego niechciało to tez proszę o wiadomość gdyż nie będziemy jechać bez potrzeby,a te rzeczy wyrzucimy.Z góry dziękujemy za poinformowanie.
E+W
Elżbieta

Post » Śro paź 08, 2003 10:30

po prostu zadzwoń i zapytaj sama u źródła
551-24-57
Obrazek

Olivia

Od: Czw mar 20, 2003 20:51

Post » Śro paź 08, 2003 10:52 Re: Schronisko w Sopocie

Elżbieta pisze:Mam pytanie:
czy jest ktoś zorientowany w nastepującej sprawie:
- cz w/w schronisko przyjmie parę rzeczy tj:kawałek wykładziny(może do kociarni jeśli tam jest),chodnik(tez do kociarni),kilka starych ręczników i troche karmy?
Pytam się gdyz wiem iz np.gdyńskie chce tylko pieniądze.Jeśli by ktos wiedział iz sopockie schronisko też by tego niechciało to tez proszę o wiadomość gdyż nie będziemy jechać bez potrzeby,a te rzeczy wyrzucimy.Z góry dziękujemy za poinformowanie.
E+W

Mysle ze przyjma- zima idzie :( Poza tym ostatnio widzialam, ze robili jakies dobudowki i cos tam wylewali betonem, wiec pewnie przyda sie im cos na "wyposazenie" ... ale i tak lepiej najpierw zadzwonic, coby w ciemno nie jechac.

ktosia

Od: Pon gru 02, 2002 18:29

Post » Śro paź 08, 2003 14:23

Najlepiej zadzwonić i upewnić się czego potrzebują, a przy okazji można się dowiedzieć w jakich godzinach najdogodniej przyjechać. Ja tak zrobiłam chcąc odwiedzić swoje schronisko, a poza tym telefon mnie niejako zobowiązał do tego, aby tam na pewno i jak najszybciej pojechać, pomimo moich obaw.
ObrazekObrazekObrazek

Agness

Od: Czw lip 17, 2003 13:55