Monia - Uff - dobrze, że troszki kiciów pojechało. Ale to jak Hydra - w miejsce jednego odrasta 10 innych
Dziś rano zadzwoniła Iwona, że złapała się mama puchatków z piwnicy Jani. Nie był to może blady świt (przed

ale wczoraj dość późno wróciliśmy z imienin. Dobrze że mąż był w pracy bo rozwód
Ponieważ posiadałam brak samochodu

ciągnięcie klatki - łapki przez pół miasta wydawało mi się być nieco zbyt męczące. Na szczęscie poratowała pani Danusia. Kota pojechała się ciąć, zajechałyśmy do Szałwii po pustą małą klateczkę i oddałyśmy jej z "wypełnieniem"
Byłyśmy potem u maluchów z Sybiraków. Słodyczki. Trzech panów pingwinków, whiskaska i buraska w krążki-prążki

W czasie naszego pobytu przyszła przemiła pani doktor i zabrała whiskaskę do nowego domku.
W międzyczasie dzwonił pan, który złowił niedawni Puchatka Nakashy i jego mamę i siostę. Wylazły mu skądś 4 kociaki - ok 2,5 - 3 miesięczne.Jeden puchatek + 3 buraski

Ma próbować łapać...
Byłam na sesji foto u p. Iwony na Mickiewicza. Ma przystojnego czarnego kocurka, dużego, ale bardzo miłego. Ale wiadomo jak to jest z dużymi kotami. Chociaż z drugiej strony wczoraj dzwoniła dziewczyna, która zajęła się niewidomą kotką - dzięki Kącikowi Adopcyjnemu kicia znalazła dom

A ja bałam się, że to niewykonalne
Potem w piwniczce Jani mój miły mąż zakratował okienko

Prawda, że brzmi dramatycznie? Ale tym razem tylko po to, żeby dzieciaki zamknięte w środku mogły zażywać świeżego powietrza bez obawy o to, że zwieją...
Potem zajechaliśmy do Joa po Siwą. Kota pojechała do nowego domku - w Supraślu. Joa bardzo się przejęła, dała jej całą wyprawkę i pojechała z nami. Nowy dom jeden z najlepszych, jakie do tej pory znalazły nasze koty. Przemiła pani, duży dom z ogrodem w spokojnym miejscu no i... miesiąc oczekiwania na kicię

Ten kot naprawdę jest chciany, przemyślany i wymarzony...
Wieczorkiem zawiozłam plakaty Mruczenia do Galerii.
Przy okazji ponawiam pytanie -
KTO SIĘ WYBIERA MRUCZEĆ????
Bilans - 1 kota wycięta, oddane 1 duża i 4 małe. I 4 nowe do złapania
Wrzucę wam jeszcze fotki Bazylii Tomka -

;