Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Sihaja pisze:AAA wiec to prawda:):) Chrapiace pieski
:):)
moś pisze:Sihaja pisze:AAA wiec to prawda:):) Chrapiace pieski
I jeszcze kichajace lub prychajace jak kon.Dzisiaj obok ogrodu przechodzila pani z malym chlopcem i mowila ze chlopiec codzienne upatruje tego kichunia jak go nazywa.Faktycznie- Budi jak szczeka to od razu kichaprycha itd
kalair pisze:moś pisze:Sihaja pisze:AAA wiec to prawda:):) Chrapiace pieski
I jeszcze kichajace lub prychajace jak kon.Dzisiaj obok ogrodu przechodzila pani z malym chlopcem i mowila ze chlopiec codzienne upatruje tego kichunia jak go nazywa.Faktycznie- Budi jak szczeka to od razu kichaprycha itd
Moja psinka robiła tak samo!!![]()
![]()
moś pisze:kalair pisze:moś pisze:Sihaja pisze:AAA wiec to prawda:):) Chrapiace pieski
![]()
a jakiego ty mialas psa?
maggia pisze:moś pisze:kalair pisze:moś pisze:Sihaja pisze:AAA wiec to prawda:):) Chrapiace pieski
![]()
a jakiego ty mialas psa?
Pewni szylkretowatego!![]()
moś pisze:Kupilam produkty na spagetti, Jj tam robi w kuchni, w kuchni jest roz...żdzielNie mam gdzie zrobic tego spagetti- chyba spac pójde z glodu
trawa11 pisze:moś pisze:Kupilam produkty na spagetti, Jj tam robi w kuchni, w kuchni jest roz...żdzielNie mam gdzie zrobic tego spagetti- chyba spac pójde z glodu
u mnie mozesz zrobić![]()
przy okazji i ja skorzystam![]()
![]()
moś pisze:trawa11 pisze:moś pisze:Kupilam produkty na spagetti, Jj tam robi w kuchni, w kuchni jest roz...żdzielNie mam gdzie zrobic tego spagetti- chyba spac pójde z glodu
![]()
Taaa, w drodze do Opola umarlabym z glodu albo..zasnela![]()
Nie mow za szybko bo jeszcze nie wiesz jak gotuje
trawa11 pisze:moś pisze:trawa11 pisze:moś pisze:Kupilam produkty na spagetti, Jj tam robi w kuchni, w kuchni jest roz...żdzielNie mam gdzie zrobic tego spagetti- chyba spac pójde z glodu
![]()
Taaa, w drodze do Opola umarlabym z glodu albo..zasnela![]()
Nie mow za szybko bo jeszcze nie wiesz jak gotuje
napewno lepiej ode mnie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 17 gości