PAKT CZAROWNIC 6 - zabytki klasy "0" s.92

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw cze 26, 2008 17:55

Jestem.
Tak sobie jestem.
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Czw cze 26, 2008 18:11

No to baw się dobrze!
My mamy sabat w Bydgoszczy już w sobotę :D

DEIT: To było do Zirael, ale się Dorota wepchała :twisted:
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Czw cze 26, 2008 18:19

villemo5 pisze:No to baw się dobrze!
My mamy sabat w Bydgoszczy już w sobotę :D

DEIT: To było do Zirael, ale się Dorota wepchała :twisted:

Siostro Prezes - ja jestem za stara, żeby babskie wieczory stanowiły towarzyskie spełnienie, ale za młoda, żeby w pełni docenić brak testosteronu :twisted:

tym bardziej, że to baby bez kotów będą :twisted:

ale dziękuję :wink:

jestem pewna, że w Bydgoszczy się będziecie o niebo lepiej bawily

aproposikiem w nawiasie - niech no Siostra Prezes jakimś dekretem Siostrę Sekretarz wyznaczy, która wszytkiem nieobecnym na wątku eleganckie sprawozdanko ILUSTROWANE przedstawi!
ObrazekObrazekObrazek

Zirael

Od: Pt kwi 18, 2008 21:29

Post » Czw cze 26, 2008 19:43

Dorota pisze:Dopiero zajrzalam.

Ale oryginalne pomidory :D

Dobrze, że to nie po burakach było, bo dopiero by się siostrzyczki wyzłośliwiały :twisted:

Kicorek pisze:Ja za czerwiec jeszcze nie płaciłam, bo MBP u mnie jeszcze nie było :roll:

Kicorek - a u mnie wczoraj była, a dziś - się zmyła :evil:
Obrazek Kawunia?

koteczekanusi

Od: Pon sty 07, 2008 12:03

Post » Czw cze 26, 2008 19:59

A mnie wcale nie odwiedza :(
ObrazekObrazek

villemo5

Post » Czw cze 26, 2008 20:00

Zirael pisze:
Gratulujemy! Licealiście i Tobie. :) Kto się bardziej denerwował?

Wreszcie komputer jest mój :D
Zirael dziękuję za gratulację. Mój syn jest z gatunku nieprzemęczających się luzaków więc siwiałam ja :?
Teraz jeszcze tłumaczę mu, że musi zanieść odpowiednie dokumenty do szkoły i potwierdzić wolę nauki w niej. Ale on ma czas i nie widzi potrzeby zrobienia tego teraz bo mozna potem i zaraz czyli na ostatnią chwilę. Tak więc odetchnę jutro po 15-tej bo o tej godzinie upłynie termin składania dokumentów.

A co do kartonów pomidorowych, buraczkowych, to uważam, że najlepiej kociaste wyglądałyby ( kolorystycznie ofkors) w pudle po zielonym groszku lub fasolce szparagowej. :lol: I to wcale nie złośliwośc tylko malarska wena (jakby co).

Bolkowa

Od: Pon gru 03, 2007 20:29

Post » Czw cze 26, 2008 22:53

No to popiszę sama do siebie. Komputer mój ci, panów upchnęlam po ich kolegach, z kotem sama w domu, do telewizora nie pogadam bo go nie mam, a Czarownice wygnało :evil:
Czy ja wiiiiiedźma czy Nosferatu-wampir, że nie dość że nie ma z kim popisać to nie ma już co czytać. Nawet o meczu nic nie napisały
:!: :?: a przecież jeden przefarbowany z naszych grał. E to może ja się odpiszę..................................

Bolkowa

Od: Pon gru 03, 2007 20:29

Post » Pt cze 27, 2008 2:21

Bolkowa pisze:No to popiszę sama do siebie. Komputer mój ci, panów upchnęlam po ich kolegach, z kotem sama w domu, do telewizora nie pogadam bo go nie mam, a Czarownice wygnało :evil:
Czy ja wiiiiiedźma czy Nosferatu-wampir, że nie dość że nie ma z kim popisać to nie ma już co czytać. Nawet o meczu nic nie napisały
:!: :?: a przecież jeden przefarbowany z naszych grał. E to może ja się odpiszę..................................

ja dopiero wróciłam z babskiego wieczoru
idę spać, bo skoroświt do pracy, a skoroświty to nie są moje najlepsze pory... :evil:
ObrazekObrazekObrazek

Zirael

Post » Pt cze 27, 2008 9:14

Zirael pisze:
Bolkowa pisze:No to popiszę sama do siebie. Komputer mój ci, panów upchnęlam po ich kolegach, z kotem sama w domu, do telewizora nie pogadam bo go nie mam, a Czarownice wygnało :evil:

idę spać, bo skoroświt do pracy, a skoroświty to nie są moje najlepsze pory... :evil:

Miałaś dobry czas powrotu z imprezy :lol: .
Marcelibu

Post » Pt cze 27, 2008 10:18

A ja z niczym nie zdążam...
ObrazekObrazek

villemo5

Post » Pt cze 27, 2008 10:21

Bry! Ja też z niczym nie zdążam, czas przecieka mi przez palce, a brak sensu dobija :(

MBP mi się objawiła, więc wysłałam składkę (i ratę kredytu, grrr...)
Obrazek Polska - katolska oraz kibolska

Kicorek

Od: Pon sie 30, 2004 9:47

Post » Pt cze 27, 2008 10:45

czas... dziwna sprawa z tym gościem... wszyscy tyle o nim gadają, a nikt go w sumie nie zna... :twisted: ja też... szkoda, że doba nie jest z gumy... :twisted:

Matahari

Od: Pon cze 18, 2007 7:18

Post » Pt cze 27, 2008 13:48

Marcelibu pisze:
Zirael pisze:

Miałaś dobry czas powrotu z imprezy :lol: .

wyrwałam się w środku :) i rano pomyślałam sobie, że przyda mi się spokojny dzień w pracy - a był sądny :D :D :D
ObrazekObrazekObrazek

Zirael

Post » Pt cze 27, 2008 14:06

Kto się bawił czarami?! U mnie gradem bije!!

Buka_w_glanach

Od: Czw sie 02, 2007 13:48

Post » Pt cze 27, 2008 14:08

Nie ja! Ja czasu nie mam!
ObrazekObrazek

villemo5

[poprzednia][następna]