Jestem.
Tak sobie jestem.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
villemo5 pisze:No to baw się dobrze!
My mamy sabat w Bydgoszczy już w sobotę
DEIT: To było do Zirael, ale się Dorota wepchała
Dorota pisze:Dopiero zajrzalam.
Ale oryginalne pomidory
Kicorek pisze:Ja za czerwiec jeszcze nie płaciłam, bo MBP u mnie jeszcze nie było
Zirael pisze:
Gratulujemy! Licealiście i Tobie.Kto się bardziej denerwował?
Bolkowa pisze:No to popiszę sama do siebie. Komputer mój ci, panów upchnęlam po ich kolegach, z kotem sama w domu, do telewizora nie pogadam bo go nie mam, a Czarownice wygnało![]()
Czy ja wiiiiiedźma czy Nosferatu-wampir, że nie dość że nie ma z kim popisać to nie ma już co czytać. Nawet o meczu nic nie napisały
![]()
a przecież jeden przefarbowany z naszych grał. E to może ja się odpiszę..................................
Zirael pisze:Bolkowa pisze:No to popiszę sama do siebie. Komputer mój ci, panów upchnęlam po ich kolegach, z kotem sama w domu, do telewizora nie pogadam bo go nie mam, a Czarownice wygnało![]()
Czy ja wiiiiiedźma czy Nosferatu-wampir, że nie dość że nie ma z kim popisać to nie ma już co czytać. Nawet o meczu nic nie napisały
![]()
a przecież jeden przefarbowany z naszych grał. E to może ja się odpiszę..................................
ja dopiero wróciłam z babskiego wieczoru
idę spać, bo skoroświt do pracy, a skoroświty to nie są moje najlepsze pory...
Marcelibu pisze:Zirael pisze:Bolkowa pisze:No to popiszę sama do siebie. Komputer mój ci, panów upchnęlam po ich kolegach, z kotem sama w domu, do telewizora nie pogadam bo go nie mam, a Czarownice wygnało![]()
![]()
ja dopiero wróciłam z babskiego wieczoru
idę spać, bo skoroświt do pracy, a skoroświty to nie są moje najlepsze pory...
Miałaś dobry czas powrotu z imprezy.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], kasiek1510, Paula05, puszatek i 99 gości