Olivia pisze:nie dosyć, że przemiłe, nakolankowe i słodkie, to jeszcze ta ich uroda![]()
bo ja też zdecydowanie wolę koty krótkowłose, wszystkie są piękne ale do takich smukłych krótkowłosych mam wielka słabość
O to! To właśnie. Uroda, szyk i charakter

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Olivia pisze:nie dosyć, że przemiłe, nakolankowe i słodkie, to jeszcze ta ich uroda![]()
bo ja też zdecydowanie wolę koty krótkowłose, wszystkie są piękne ale do takich smukłych krótkowłosych mam wielka słabość
Gracka pisze:Jak poszłam w niedzielę to z tego miotu została jedna tylko koteczka. Słodziutka szczureczka. I jak nie jestem entuzjastką syjamów tak miałam ochote ja ukraśćHodowca mówił, że rodzeństwo sprzedał w sobotę i ona całą noc nie dała mu spać bo gadała i płakała
![]()
Być może czas mi rozszerzyć preferencje...
Olat pisze: i czekoladowego orienta. Ale... może orienta zamieniłabym na syjama z czekoladowymi znaczeniami (bo jednak podobaja mi sie te ciemne znaczenia)...
Neimniej- to jednak pieśn przyszłości...
mini2 pisze:Zapraszam więc do odwiedzin tatusia na wystawie w Warszwie 26 pażdziernika
Agi pisze:U mnie tez mial byc syjam z oznaczeniami czekoladowymi, ew. seal point![]()
Ale ze serce nie sluga, wrocilismy z wystawy z liliowym![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: emill i 56 gości