Mysza pisze:ja kocham abisyńczyki![]()
![]()
Chcę abisńczyka![]()
![]()
i nie będę wybrzydzać nad umaszczeniem.
Może mi ktoś na urodziny sprawi abisyńczyka?![]()
A tak poza tym podobają mi się tonki i syberyjczyki.
to tak jak ja. Zakochałam się jak zobaczyłam

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Mysza pisze:ja kocham abisyńczyki![]()
![]()
Chcę abisńczyka![]()
![]()
i nie będę wybrzydzać nad umaszczeniem.
Może mi ktoś na urodziny sprawi abisyńczyka?![]()
A tak poza tym podobają mi się tonki i syberyjczyki.
Kasia D. pisze:Na fotce maine_coon5 figurują Nuno (rudo-biały,Best in Show w sobotę) i Rwena (biało-czarna). Oba norweskie leśne. Z Chełma.
Trzeba zrobić rewizje podpisów pod zdjęciami bo wielu hodowców dowiaduje sie, ze co innego hoduje niz przypuszczali...
Kasia D. pisze:Na fotce maine_coon5 figurują Nuno (rudo-biały,Best in Show w sobotę) i Rwena (biało-czarna). Oba norweskie leśne.
M. pisze:Kasia D. pisze:Na fotce maine_coon5 figurują Nuno (rudo-biały,Best in Show w sobotę) i Rwena (biało-czarna). Oba norweskie leśne.
To w takim razie wszystkie zdjecia opisane jako maine_coon1 do 6 to norweskie lesne![]()
vitez pisze: Za duzo ladnych kotow i sie rozproszylem zapominajac "podpisywac" zdjecia(za co po raz co najmniej piaty przepraszam, ale chyba tych przeprosin nikt nie widzi
).
gwizdalka pisze:Przepraszam że pytam ,może przegapiłam gdzieś odpowiedz ale czy ten kot rosyjski niebieski z niebieskimi oczami to naprawdę "Rusek"? Czy macie jakieś namiary kto jest jego właścicielem? I czy takie koty są dopuszczane do hodowli?Czy wiecie coś na ten temat?Proszę jeżeli możecie to pomóżcie!!!!!
gwizdalka pisze:Dziękuje Nikitko za odpowiedz .Już wiem co to za kotek.Piekny zresztą.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Majestic-12 [Bot], Marmotka i 53 gości